lauantai 20. syyskuuta 2014

Viikon yhteenvetoa

Koska tämä on pääsääntöisesti treeniblogi, ajattelin ruveta kokoamaan jokaisen viikon lopulla pientä yhteenvetoa kuluneesta viikosta. Pysyn itsekkin paremmin kartalla, miten se viikko menikään ja mitä hyvää ja huonoa treeneissä on ollut. 

Yhteenvetoa
Tähän viikkoon mahtui hienosti viisi salitreeniä. Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai olivat treenipäiviä. Saispa jokaiseen viikkoon yhtä helposti mahdutettua viisi treeniä! :)

Plussat
Suurimpana plussana jalkojen treenaaminen. Vaikka se onkin hyvin pienillä painoilla opettelua ja totuttelua. Jalat ottavat hyvin treeniä vastaan. Tai ainakin hyvän pumpin saa todella vähällä aikaiseksi.
Ah, Tritaniumstoresta ostetut Shape Shiftersit. Kompressiovaatteet on vaan niin kivoja päällä :)
Liikkuvuusharjoituksia, lähinnä kotiharjoituksina, on tullut lisää ohjelmaan mukaan. Tavoitteena saada nuo ikikireät akillesjänteet venymään! 

Tuntuma kaikissa treeneissä hyvä. Varsinkin selkäpäivä on ollut monesti sellainen, että ei vaan saa kohdelihakseen niin hyvää tuntumaa kuin haluaisi. Nyt alkaa tuntuma löytymään ja treenipainot kasvaa!

Voemaviikko ja kokeilussa 6x6. Raskas mutta phuuh miten hapottava! Kultainen kuusikko, eikä suotta! Vielä kun olisi liikkeetkin kultaisen kuusikon mukaiset. ;)

Pystyin juoksemaan agilitytreeneissä!! :D 
Sano HEP jos osaisit mennä "kartan" osoittaman radan ;)
 
Miinukset
Selkä kipuilee, varsinkin aamuisin. Sukkien pukeminen on vaikeaa, samoin kenkien. :( Liikkuminen auttaa, onneksi.

Liikkuvuus hemmetin huono. Ja liikkuvuusharjoitukset pirun tylsiä. :D

Jalkatreeneissä painot hyvinhyvinhyvin kaukana siitä, mite ne olivat ennen selän rikkoutumista. Korvien välille kova paikka nöyrtyä tekemään minipainoilla. Vielä täältä noustaan! Onneksi sentään tuntuma on hyvä.

Väsymys. En vain ymmärrä mikä tällä viikolla on niin älyttömästi väsyttänyt. Päiväunia on tullut vedettyä useana päivänä ja aamulla on vaikeuksia saada itsensä sängystä ylös.
Ainakin päiväunikaverit on miun seurana <3

Nälkä. Nälkä on nyt käytännössä koko ajan. Tuntuu, ettei mikään ruokamäärä riitä. Vaikka nälkä on, on olo nesteinen ja turvonnut. :( Ärsyttää.
Iltapala ja nälkä ei vaan lähde :(
Iho. Iho on nyt kasvoissa todella huonona. :( Enkä ymmärrä miksi. Huonous ei ole vain tällä viikolla yks kaks tullutta, vaan se on ärsyyntynyt kesän ja alkusyksyn aikana kokoajan. Onko syy jossain ruoka-aineessa, hormonitoiminnan muutoksissa vai kentien elimistön puhdistumisesta?

Sellainen viikko tämä. Nyt pikkuhiljaa päiväunille, sillä edessä kolme yövuoroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti