keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Muscle Challenge treenejä ja kuntokuvia

Lauantaina oli ensimmäinen muscle challenge treeni. Selkätreeni, miun lemppari! :D Osui ja upposi ja olin onnellinen. :) Mave kuuluu taas ohjelmaan, ei maasta kuitenkaan vaan polvista. Hitusen jänskätti mitä selkä tykkää ja aloitin painojen lataamisen varovaisesti. Lopulta tangossa oli rautaa 85 kg! :) Ja selkää ei juilinut ikävästi. Hetken aikaa mietin, onko hulluutta tehdä heti maven perään kulmasoutu tangolla, mutta tein kuitenkin. Raskas se oli alaselälle, pakko myöntää, mutta hyvällä tuntumalla sain tehtyä. Jatkossakin täytyy kuulostella mitä alaselkä tykkää. 

Yövuoro aiheutti pienen treeni"levon". Tsiisus kun nukuin öiden välit huonosti. Tai huonosti ja huonosti, mutta olin tosi väsynyt. :( En muistakkaan milloin oisin kolmen yövuoron lopussa ollut niin väsynyt mitä nyt olin. 
Ekaan yöhön mennessä vielä hymyilytti. Kolmannen yön jälkeen peilistä katsoi zombi! :D

Väsymyksestä huolimatta kävin eilen tekemässä olkapäät. Unien jälkeen olo oli ihan ok, illalla vasta iski aivan tolkuton väsy. Olkapäätreenistä ei tullut läheskään samanlainen vau-fiilis kuin selkätreenistä, mutta kulkihan tuo. Itse suunnitellun olkapäätreenin jälkeen on pumppi ollut parempi, nyt hohhoilin kesken ohjelmaa että missä pumppi olkapäistä?? :D Punnerrukset tein smithissä istuen. 37,5kg x6 oli ihan mukava tulos. :) Kerrankin osasin arvioida painomäärän sopivan raskaaksi. Ei olisi tullut yhtään enempää toistoa! :) Vipunostoja oli outoa tehdä VAIN 10, normaalisti teen niitä sen 15 ja olkapäät on tulessa. :D Nyt piti vaan rohkeesti ottaa isommat puntit kätösiin ja tehdä. Kikkailin vähän tempolla, jotta tuntuma olisi parempi. ;)


Tänään jalkatreeni. Mukana inhokit askelkyykyt. Hiki tuli, selvisin kunnialla ja uskon huomenna jalkaosaston olevan hellänä. :D Siihen malliin tärisytti pukuhuoneeseen tassutellessa. Hieman harmitti, että jotkut muutkin innostui pitämään jalkapäivän samana päivänä. ;) Smithkyykyn sijaan tein hackia ja prässi vaihtui vaakaprässiin. Nooh, tuntuma ja polte oli tärkeintä. 
SJMV sarjojen välissä! Ilme kertoo, että rankkaa oli :D

Huomenna testissä rinta ja kädet. Mielenkiinnolla odotan. :) Sittenpä alkaa kierto alusta ja uusi ohjelmakin pitäisi olla julkaistu. :) Tänään vielä illalla aksatreenit. Tosin luulen, että keskitytään radan sijaan pikkujuttujen hiomiseen, kuten kontaktit ja käännökset. :)

No entäs ne kuntokuvat. Nyt pahoittelut jo etukäteen ällökuvista! Olin pitkään sitä mieltä, etten tule kuntokuvia täällä julkaisemaan, juurikin niiden ällöttävyyden takia. Nyt rohkaisin mieleni ja väkersin kuvakollaasin kuntokuvista. Ja kyllä, muutosta on parempaan tapahtunut. :D Seuraavat kuvat kuuden viikon kuluttua! :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti