perjantai 4. heinäkuuta 2014

Kokovartalojumi

Alkaa kovat treenit tuntua kropassa. Kuin tilauksesta oli muscle challengessa "käskynä" panostaa lihashuoltoon. :D Hierojalle tai fyssarille en ole aikaa varannut, tää viikko on ollut ihan täynnä puuhaa ensi viikosta puhumattakaan. Olen kuitenkin panostanut nyt enemmän venyttelyyn ja putkirullailuun. Treenit jatkuvat siinä rinnalla kovana, mutta lisukkeena on venyttelyä ja rullailua.
Takareidet aivan tolkuttoman kireällä! :(
Ah tuo reisien ulkosyrjien rullailu tekee nannaa! :P
 
Selkä vihoittelee nyt toista viikkoa. Olen paikallistanut sen lihasperäiseksi, sillä selkälihaksista aivan pakaran kiinnityksen luona on muljuava kohta. Liike tekee hyvää ja liikkuessa olen käytännössä kivuton. Varsinkin hevosen selässä istuminen oli taivaallista. Sanoinkin kaverille, että on ihana tunne olla hetki niin, ettei koske. <3 Jos tuo selkä ei tuosta ala tokenemaan parempaan suuntaan, on pakko varata aika ammattiauttajalle.

Vaikka selkä on ollut kipeä ja hieman rajoittanut joitakin liikkeitä, olen pystynyt tekemään treenit kovaa, mutta hieman mukailtuna. :) Raskaat soudut ja vedot on saanu jäädä tältä viikolta pois. Liekkö tuo selkä nyt osasyynä siihen, että olo on todella toispuoleinen. =/ Jumit on myös toispuoleisia ja oon notkea kuin näkkileipä! Aaaargh! Miks pitää olla niin tyhmä ettei malta huolehtia itsestään?
Hymy ei hyydy, vaikka selkä vähän jumittaakin :)
Ensi viikolla pitäisi kotiutua uusi foamroller ja pääsen kätsästi rullailemaan myös kotosalla. Jospa saisin uudella rullalla paremman tuntuman myös lapohin rullaillessa. :) 

Vielä kolme yövuoroa ja kaksi pitkää päivävuoroa ja sitten alkaa LOMA! Loma startataan Latvian reissulla, joten ensi viikko on aikamoista hullunmyllyä! Tiistaille on sovittu kimppatreenit työporukan kanssa, joten nyt mietinkin mitä tekisin muiden treenien kanssa ensi viikolla. Olisi muscle challengen viiminen viikko, mutta siirtäisinkö niiden ohjeiden noudattamisen viikolla eteenpäin? Tuo kimppatreeni, kun hieman "sotkee" normaalia treenikiertoa. Viittä treeniä en mitenkään pysty ensi viikolla tekemään. Jospa keventelisi ensi viikon, ja sitten taas reissun jälkeen täräyttäisi loman kunniaksi kovat treenit uudella innolla käytiin? :)


 Tän viikon jumpat on jumpattu ja nyt kutsuu yövuorot. 

Hyviä lihashuoltovinkkejä otetaan vastaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti