torstai 22. toukokuuta 2014

KESÄLOMA

Taas sitä ollaan lomalla. :D Tää kevät onkin mennyt useita (lyhyitä) lomapätkiä viettäessä. Jaksaminen on ollut paljon parempaa, kun lomien välit ei oo liian pitkät. Ja mikä parasta, loma viikolla saa treenattua PALJON! Ja tätä kirjoittaessa ollaan jo loppuviikossa ja loma armottomasti lähenee loppuaan.

Lämmintä on riittänyt!
Säät suosii, on oikein kesälomaan kuuluva sää. Viime viikon sateet hieman huolestutti, sillä viikonloppuna oli kaksipäiväinen koiranäyttely. Kehät oli märät, mutta sää suosi ja ne perinteisiin kuuluvat rusketusrajat tuli hommattua! :D Tuloksilla ei liikaa voi kehuskella, valioituminen oli aunnuntaina TODELLA lähellä. Mutta yks juttu oli aivan superhienoa. Facebook-seuraajat jo tietävätkin, mutta kerrottakoon se myös muille. ;) Nimittäin käsiini sattui näyttelyvaatteita kaapista kaivellessa vanha farkkuhame. Se on hankittu miun ollessa yläasteella, eli kauan kauan sitten. Vuosikausiin se ei ole päälle mahtunut, saatikka vetoketju mennyt kiinni, mutta nyt se solahti päälle kuin se olisi mittojen mukaan tehty. Voi jee sitä riemua!! :)

Vuosikausia liian pieni hame oli nyt juuri sopiva!
Koiranäyttelyt <3

Viime viikolla sai tehtyä kaikki suunnitellut treenit. Ja oon aivan ihastunut aamutreeneihin! Vaikka en edelleenkään aamuihmiseksi itseäni sano, saa aamutreeneistä huikeen energiaboostin loppupäiväksi. Tän viikon treenit tulee lomasta huolimatta olemaan vajavaiset.

Edellisessä postauksessa olikin mainintaa Mania! latausjuomasta. Miten isolla annoksella te sitä oikeen käytätte, että siitä on hyötyä?? Itte oon lappanut sitä sheikkeriin kolme kukkurapäistä mitallista ja ei tunnu missään. En ole tyytyväinen. Verrattuna horse poweriin ja Fastin latariin, ei Mania! ole suosituksista huolimatta hyötyään osoittanut. Varsinkin sunnuntain treenissä olisi toimiva latausjuoma ollut todella tarpeen.
Väsynyt treenaaja.
 Ja koska nyt eletään jo torstaita, on tähän viikkoon mahtunut paljon. Alkuviikosta super treenit salilla: maanantaina selkä ja tiistaina olkapäät ja ojentajat. Keskiviikkona jalkatreeni normaalista poiketen, eli hevosen selkään hop! Jalkojen lisäksi myös keskikroppa sai uutta ärsykettä. Nyt on lonkan koukistajat ihan totaalijumissa! Venyttelyä venyttelyä siis... Niin ja auringon ottaminen ei ole treeniä, mutta se on kuulunut oleellisena osana tähän viikkoon. <3
Aurinkoon vol.1!

Aurinkoon vol. 2!

Hikistä hommaa <3

Peiliselfie olkapäätreenin lomassa :D

Tallille!!!

Ja niin, torstai. Kauan odotettu THE torstai! Aamulla aikainen herätys ja klo. 09 kolkuttelin Silmäaseman ovia. Klo. 11 mennessä olin ulkona onnellisena aurinkolasit silmillä ja ihmettelin sitä tunnetta, että näen ILMAN silmälaseja! :D Saatan kirjoitella päivän tapahtumista ihan oman postauksensa, mutta nyt en siihen pysty. Silmät ei oikein tykkää tässä koneella istumisesta. ;)

2 kommenttia:

  1. Itelläni yksi mitallinen Maniaa on riittänyt vallan mainiosti! Siinäkin on tietty se kuten muissakin latareissa et teho (tai ainakin beta-alaniinin kihelmöinti) on sitä pienempi mitä täydempään vatsaan annoksen ottaa. Tietysti siitä on aika pitkä aika kun oon omani ostanut, eli en tiedä oisko sitten vaikka ainesosatkin vaihtuneet tai jotain jos ei kolmekaan scoopia meinaa riittää?! :/

    Ainakin mie lukisin mielelläni kertomuksen silmäleikkauksesta, kun oon vähän haaveillut samaisesta :) Kiitos siis, jos sen jaksat kirjoittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo ollut merkitystä olenko ottanut sen täyteen vai tyhjään vatsaan, en saa siitä mitään vastetta. :/ Harmittaa tietty, kun niin paljon siitä olen hyvää kuullut ja eri paikoista lukenut.

      Nyt kun toimenpiteestä on vuorokausi aikaa olen todella tyytyväinen. Edes eniten pälkäämääni roskan tunnetta silmässä ei ole (vielä) tullut. Toki siilmät varsinkin eilen tuntuivat väsyneeltä ja koneella ei jaksa pitkään istua, kun tekee mieli vain painaa silmät kiinni. Hassuintahan on se, että useita kertoja on etsimässä laseja :D Ja sit nopeesti tajuaa, että engän mie niitä enää tartte. :D
      Tarkempaa analyysia toimenpiteesta tulee heti, kun silmät jaksaa paremmin näytön edessä istumista. Tabletilla surffailu in ihan ok, mutta pidemmät kirjoitukset tekee tiukkaa.

      Poista