lauantai 17. toukokuuta 2014

Lisää tehoja!

Tiistaina oli aika testata uutta horse poweria. Ja mikä voisikaan olla parempi aika ja paikka testata kuin aamutreeni ennen töihin menoa. Aamulla mittailin jauheet sheikkeriin ja vettä perään. Kauhulla katselin, kuinka sheikkeriin muodosti kirkkaan sininen litku. :D Aikamoiselta myrkyltä näytti. 

Maku. Noh, ei voi mennä kehumaan. Ensimmäiset fiilikset oli, että "täähän on ihan ok makuista" mutta toisella kulauksella mieli jo muuttui. Hengittämättä ja nopealla vauhdilla litkun sai kumottua kurkusta alas. Miule ainakin tulee hyvin nopeasti voimakas yökkäysrefleksi, jos nieltävä aine ei ole hyvän makuista. Lopuksi suussa poltteli cayannepippuri, joka oli litkussa mukana lisäämässä termogeneesiä.

Eikö näytä houkuttelevalta? ;)
Tehot. No niitähän oli! N. 20 min juoman nauttimisen jälkeen kasvoissa tuntui tuttua kihelmöintiä. Siitä tiesin annoksen olevan sopiva, kihelmöinnin pitää tuntua! Myös hikeä pukkasi jo pukuhuoneessa vaatteita vaihtaessa. Selkätreeni oli vuorossa ja rautaa sai lisätä kiitettävästi! Jes! Viimeinkin se fiilis, että selkätreenissä tapahtuu kehitystä treenipainojen osalta. Pitkään sitä tulikin junnattua paikoillaan. :) Energiaa riitti huisin hyvin ja keskittyminen säilyi koko treenin ajan. 

Mausta siis miinukset, ja väristä. :D Tehot oli hyvät! Kallistahan tuo pirulainen on, mutta miksipä ei noin toimivaa tavaraa joskus tilaisi isompaa purkillista.

Toinen latausjuoma oli Mania!. Sitä testailin olka- ojentajatreeniin. Maku siinä on hyvä, liukenee hyvin ja helposti veteen. Annostusta en ole vielä löytänyt ihan kohdilleen. Aloittelen varovasti, sillä Fastin lataristahan tuli miulle paha olo, jos annos  oli vähänkin liian iso. Hieman vielä Mania!a lisää ja uskoisin annoksen olevan sopiva.

Treenien suhteen muutenkin on nyt todella tyytyväinen olo. Voimat on nousseet hyvin ja peilikuva muokkautunut hiljalleen aina vain parempaan suuntaan. Palautuminen on kunnossa, mitään suurempia lihaskipuja ei treenin jälkeisinä päivinä ole, vaikka lihaksissa tuntuukin että treenattu on. Näin sen pitää ollakkin! 

Kroppa on muuttunut todella epäsopusuhtaiseksi. Yläkropasta on rasvaa lähtenyt hyvin ja lihakset piirtyneet hiljalleen näkyviin. Alakroppa on edelleen rasvainen ja todella ison ja leveän näköinen verrattuna yläkroppaan. Rasva on vain sitkeästi kiinni keskivartalossa. =/ Ärsyttävää! 


Treenijako on melko tasainen koko kroppaa ajatellen. Neljä treeniä viikossa, selkä on ansainnut oman treenipäivänsä. Toki jalat on yhtenä päivän ja sekin pakarapainotteinen, mutta etu-ja takareisiä en ole jaotellut muille päiville sen enempää. Selässä onkin ruvennut pientä kehitystä näkymään, ja uskon sille tehneen nannaa tuo yksi sille pyhitetty treenipäivä.

Siellä ne piffit hiljalleen kasvaa ja kehittyy :P
Takki kiristää hartioista ja suosikkihousut mahtuu jalkaan! Ei haittaa! :)

Tässä tilanteessa en voi treenipäiviä ainakaan lisätä. Neljä on realistinen, viisi ei todellakaan onnistu joka viikko. Töissä on ollut kiirusta ja vuorot sellaisia, että tuntuu kuin olisin aina töissä. Koiraharrastukset ovat olleet nukuksissa nyt useamman viikon ja se ärsyttää. Ei tälläisella lorvimisella päästä tavoitteissa eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti