perjantai 6. kesäkuuta 2014

Pieniä viilauksia ja hyviä treenejä

Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, tulen viilailemaan muscle challenge ruokavaliota. Viilailut on tehty ja huomenna homma starttaa taas suunnitelmia noudattaen. :) Kuten uhkailin, karsin hiilareita niin aamusta kuin lämpimiltä aterioiltakin. Jokseenkin samalta tuo näyttää kuin edellinenkin ruokavalio. :D Kasvisten määrää en ole laskenut, niitä syödään sen verran kuin tekee mieli. Kerran viikossa on "vapaasyöntipäivä"! :)

Kokonaiskalorit pyörivät siellä 1700 kcal:n seudussa. Treenijuomia tuohon ei ole laskettu mukaan. Palautusjuoman proteiini (30g) on kaloreissa 129 kcal. Treenin aikainen aminohappojuoma + 45 kcal ja latausjuoma on käytännössä kaloriton. 

Lähdetään kokeilee miten mimmin painon käy. :) Juhannukseen ei ole pitkä aika, joten miinuskaloreilla mennään edelleen. Tavoite on lähes saavutettu ja lihasta tullut myös kivasti. :)

Karkeasti laskeskeltu. En vaan jaksanut naputella kaikkia liha- ja hiilarivaihtoehtoja. :D Ja hei huom! Käytin ihan Fineliä enkä suinkaan vanhaa tuttua kalorilaskuria ;)

Treeniohjelma on tsekattu myös läpi ja joitain liikkeitä muuteltu sopimaan paremmin omalle salille. Ens viikolla tulee jo uusi ohjelma, joten sitä odotellessa. Huomenna starttailen jo julkaistun (ja muokatun) ohjelman selkätreenillä. En tiedä miten usein uusi treeniohjelma putkahtaa haastetuille käytettäväksi. Miun mielestä ois aika huippuu, jos voisin joka viikko tehdä erilaisella ohjelmalla ja kierto olisi esim. kuusi viikkoa. Ei kerkeis kyllästyä :D Miun ongelma on liian iso halu soveltaa ja tehdä hieman eri tavalla kuin määrätään. :D

Tän viikon treenit on kulkenut tosi hyvin. Odotukset siis kovat myös ensi viikolle! Eilen jalat ja ennätyksiä tuli rikottua sekä uusia tekniikoita testailtua. Osu ja uppos siihen malliin, että aamulla oli aika jäykät jalat. ;) Ettei ne vaan liian vetreiksi pääsisi, kävin tänään ratsastamassa. ;) Prässissä on nyt "haamuraja" 200 kg rikottu! Smithkyykyssä liikkui mukavasti 65 kg. Jes!
Hiki ja onnellinen jalkatreenaaja :)
Tänään tosiaan aamupäivällä tallilla ja iltapäivällä rinta- hauistreenin pariin. Penkissä tekniikan parantelua. Vinopenkissä iski ahneus ja se meni kyllä rumaakin rumemmalla ja vajaalla tekniikalla (liian) isoilla painoilla. 5 toistoa huonolla (= vajaalla) tekniikalla ja päälle 5 toistoa puhtaasti kevyemmällä painolla. Hauiksille tapposarja Panattan curling machinella. 5 toistoa hitaalla koukistuksella + 5 toistoa normaalisti + 5 toistoa hitaalla alaslaskulla. Voi jee mikä polte hauiksissa!!!!! KOKEILKAA, ETTE TUU PETTYMÄÄN! Pienillä painoilla saa huikean poltteen. Nivelet kiittää. :)

Kasva herne KASVA!

Ystävykset <3 Ja paras tapa viettää kesäpäivää, on rapsutella kaviokavereita. :) Onneks myös hevoselle tuli hiki kentällä puurtaessa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti