tiistai 17. kesäkuuta 2014

VOEMOO!

Tämän viikon teemana treeneissä on pääliikkeissä treenipainojen nosto. Olen jo jonkun aikaa pohtinut noita miun treenipainoja ja voiman kehitystä. Nostanko treenipainoja tekniikan kustannuksella vai voiko oikeesti voima kasvaa näin nopealla vauhdilla?

Myönnän, että joskus tulee virhearviointeja ja sit mennään tekniikan kustannuksella. Mutta väittäisin, että 98% menee mukavalla tekniikalla. Kuitenkin yritän muistaa, että niitä kevyitäkin viikkoja tulisi pidettyä, jolloin on hyvä aika tarkastella tekniikkaa paremmaksi. :)

Jotain on pakko ollut tehdä oikein sillä viimeaikaiset tulokset on ollut hienoja! :) 
   Pystypunnerrus smithissä 40kgx6
   Kulmasoutu tangolla 65kgx10
   Maastaveto polvista 90kgx6
   Hack kyykky 60kg + kelkka x6
   Penkki 55kgx6

Punnerrusennätysten välissä :D
Maastavedot :)
Treenikaverin puuttuessa en pääse aina tekemään liikkeitä oikeasti loppuun saakka. Varsinkin jalkapäivät on sellaisia, että täytyy hieman varoa ettei jää jumiin. xD Jalkapäivät mielestäni muutenkin laahaa muuta kroppaa perässä, mutta eiköhän ne sieltä kehity. ;)

Innolla odotan mitä ensi viikon treenit tuo tullessaan. Kyllä vaan tuntuu kivalle treenata ohjelman mukaan, vaikka pieniä sovelluksia olenkin tehnyt. Ruokavaliossa lipsumista on luvattoman paljon varsinkin vapaapäivinä. Tällä viikolla käytössä cheat meal ennen treeniä. Ei kyllä ole oikein miun juttu. Jos vetää jonkun mäkkäriaterian on nopsasti maha tosi kipee ja silloin ei kyl treenistä saa parhainta tehoa irti. Ja miulla mässäily jää hyvin helposti päälle. :( Yritän pitää cheatit hillittynä ja puhtaana. Esim. tänään olen suunnitellut syöväni ennen treeniä jyväisiä sämpylöitä broilerileikkeellä ja kasviksilla. Ruisleivästä menee maha kipeäksi :( Vaalea täysjyväleipä ei saa mahaa kipeäksi.

Sunnuntaina tuli vedettyä pitkästä aikaa mäkkimättöä koiranäyttelyreissun päätteeksi. :D Olihan se ihan hyvää, mutta kyllä mielummin käyn vaikka Amarillossa hampurilaisen syömässä. ;) Ja kulkihan ne treenit vaikka väsytti, juurikin sunnuntaina tuli tehtyä punnerrusennätys. :) 

Vaikka syömiset ovat lipsuneet jatkaa kroppa muokkautumistaan. :) Tuo ennen liian pieni farkkuhame mahtui edelleen ;) Ja tämän aamun ongelmana oli liian isot ulkoiluhousut. :D Eivät onneksi pudonneet nilkkoihin kesken aksatreenien. ;)




 Nyt lähden syömään tän päivän cheat mealin ja sit salille kyyyyyykkäämään! :) Ennätyksiä odotellessa :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti