lauantai 10. toukokuuta 2014

Horse Poweria treeneihin ja agilitykilpailut

Perjantaina tuli viesti, että paketti on noudettavissa. Fitnesstukun paketti odotti noutajaansa ja hetken kerkesin jo huolestua kerkeekö paketti tulemaan ennen viikonloppua.  Paketin sisältö näytti tältä:


Tuli aminohappoja sekä treenilatureita unohtamatta paria vaatekappaletta. :D Ja taas kerran yksi sheikkeri lisää kokoelmaan. ;) Octanesta testiin uusi maku lemon lime sour, huomenna ajattelin maistaa. :P Mannisen Mania! ei varmaankaan esittelyjä kaipaa. Yksi suosituimmista latareista, kun netistä suosituksia etsii. Tuo Horse Power aiheutti hieman naurunpyrskähdyksiä töissä. ;) Pitihän ikuisen heppatytön tilata pieni kokeiluerä latausjuomaa, jonka nimi on HORSE POWER! :D Tuskin maltan odottaa, että pääsen kokeilemaan. ;) Uusi treenitoppi Better Bodiesilta. Todella kiva päällä, paitsi että helma saisi olla hieman pidempi. Varsinkin selässä on miun mielestä kiva leikkaus. :)

Perjantain kunniaksi tuli käytyä myös tekemässä jalkatreeni. Aamu oli mennyt puuhastellessa kotona (meidän remontti on valmis!!!!!!) ja olin sopinut pienen shoppailukierroksen treenien jälkeen. Ei oikein meinannut treenissä maltti riittää ja koko hommasta jäi vähän hutaisten tehty olo. Tänä aamuna oli kuitekin pakarat ja reidet "hieman" jumiutuneen oloiset, joten taisi se treeni mennä sittenkin perille. :D Ja tais kaiken sairastelun jälkeen aineenvaihduntakin hyrähtää käyntiin, kun hikoilutti niin kauheesti. :D

Tänä aamuna herätyskello rallatti jo 5.30. Suuntana oli Savonlinna ja agilitykilpailut. Voi miten nuoruusvuodet tulikaan mieleen, kun aikaa tuli vietettyä nostalgisella Kyrönniemen kentällä. ;) Siellä on yks jos toinenkin koulun liikuntatunti tullut vietettyä. :D 
Agilityradoilla suorittaminen tuntui tahmealta ja siltä meno näytti myös videolla. Koira selkeesti jumissa, vaikka lämmittelyt oli hoidettu hyvin. Kaikesta tahmeudesta huolimatta saatiin agilityradalta luokkavoitto ja ensimmäinen LUVA. Kaks vielä ja edessä siirto kakkosluokkaan! :)

U ja palkinnot :)

2 kommenttia:

  1. Mania ja Octane testattu ja hyväksi havaittu! Kerrohan sit mitä tykkäsit kun oot tots heppapulveria testannut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Horse Power arvostelu tulee seuraavaan tekstiin, kunhan ehdin rauhassa istahtamaan koneen ääreen. :)

      Voin sanoa, että oli aikamoista tavaraa! :D

      Poista