keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kiireiset viikot

Mikä siinä onkin, että kiire kasautuu? Koiraharrastajalle kevät (ja kesä) on kiireistä aikaa. Tänä vuonna toukokuulle pakkautui koiraharrastuksia normaalia enemmän. On koiranäyttelyä, agilitykilpailuja ja kirsikkana kakun päällä näyttelymatka ulkomaille.  Lisäksi on yksi match show järjestettävänä. Koirien trimmauksia ja ennen kaikkea oman näyttelypuudelin turkin puunausta. Ai niin, töissäkin pitää käydä. ;)
Komea nuori mies Weeti (Walnut Plan To Be A Winner) trimmauksen jälkeen :)

Itseppä olen harrastukseni valinnut. Ei pitäisi valittaa. Eniten hermoja rassaa se uuniremontti, joka siis vieläkin on vaiheessa! Ei tullut laattojen asentajaa maanantaina niinkuin piti! Nyt sen pitäisi tulla perjantaina. Parasta ois tulla. Maanantaina olikin tuon tiimoilta sellainen v*tutus ketutus että ei oo tosi. Toisia ohareita ei miun hermot kestä! 


Kaiken kiireen keskellä pitäisi älytä palailla dieettiin. Ruoka maistuu lähes normaalisti ja aamuisin ei peilistä katso takaisin turvonnut möhömaha. Vielä en kuitenkaan saa syötyä niin isoja annoksia kuin on suunniteltu. Jospa se maha palautuisi normaaliksi pian! Tällä hetkellä myös palkkari meinaa tulla treenin jälkeen ylös ja aminohappojuomat närästää. :( Ei treenitkään kulje, jos ei saa tankattua polttoainetta.

Maanantain treenistä on palauduttu ja tänään kävin veivaamassa olkapäät ja ojentajat. Kotisohvalla lorviessa on ollut aikaa tsekkailla netistä erilaisia treenivideoita. Niiden innoittamana tuli tänään kokeiltua uusia liikepareja. Aivan mielettömän pumpin saa aikaan seuraavilla liikkeillä:


Vipunostot eteen mutkatangolla niin monta toistoa kuin tulee kohtalaisella tekniikalla + heti väsyessä liikkeen vaihto pystysouduksi. Uuuuaaaah mikä polte etuolkapäissä!

Sivuolkien varma polttaja on tottakai sivuviparit. Ja ne on siitä mainio liike, että variaatioita on vaikka miten paljon. Tänään tein aluksi liikkeen todella tarkalla tekniikalla, pienen pieni liike riittää kun keskittyy tekemään liikkeen sivuolkapäillä! Toistoja niin monta kuin tulee ja siihen päälle vielä maksimimäärä toistoja hieman rumemalla tekniikalla. Ai kamala mikä polte! Painot meinasi pudota käsistä, kun polte oli niin kova. Kokeilkaas!

Mikään liike ei ole vielä raskaita punnerruksia voittanut, mutta joskus on ihan terveellistä säästellä niveliä. :) Ja mielekkyys säilyy tekemiseen, kun vaihtelee liikkeitä silloin tällöin. Ja kyllähän se motivoi, kun peilistä näkyy vieraat kädet. Tai omathan ne on, mutta niin pumpissa ettei niitä meinaa omiksi tunnistaa. :D
Deltsit :)
Ojentajien rääkin aloitin taljapumppailulla. Siitä jatkoin tekemään kapeaa penkiä ja levypainolla punnerrusta niskan takaa. Loppuviimeistely dippikoneella ja Panattan ojentajakoneella. Kiitos nam. Ojentajat huusi hoosiannaa. :D

Tällä viikolla olisi aikomus käydä vielä kaksi kertaa salilla. Lauantain treenit on vielä kysymysmerkillä, riippuu miten pitkään Savonlinnan agilitykisoissa menee. Vai pitäisikö käydä sunnuntaina testaamassa aamusali ennen töihin menoa? Ois aika truu fitnessmeininkiä. :D Sunnuntai aamuna olla salilla pumppaamassa puol 7. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti