perjantai 11. huhtikuuta 2014

Hieman erilainen vapaapäivä

Tämän päivän aamuksi oli varattu aika silmälääkäriin. Tällä kertaa silmät tutkittiin perinpohjin ja suunniteltiin leikkausta. Se on nyt totta, mie pääsen eroon silmälaseista 22.5.!!! Jihuu! Oisin päässyt jo aikaisemmin, mutta työt sotki suunnitelmia. Tällä työtilanteella ei todellakaan onnistu työvuorojen, varsinkaan yövuorojen, vaihto jonkun omaehtoisen leikkauksen takia. Ja eihän toukokuuhun ole enää pitkä aika. :) Ehkä mie maltan odotella sinne saakka. ;) 
Päivän outfit
Pitkäaikaisesta haavesta on tulossa totta! :)
Silmälääkärin jälkeen kipittelin äitin luo "toipumaan", sillä mustuaiset laajennettiin silmätipoille ja voin kertoo, että oli ärsyttävää kävellä parin kilsan matka, kun piti pilvisellä ilmalla siristellä silmiä koko ajan. Pienen kahvitteluhetken jälkeen suunnattiin Askoon etsimään vanhempien parvekkeelle parvekekalusteita. Askossa olikin tosi paljon ihania sisustusjuttuja tarjouksessa ja niimpä miulle lähti mukaan matto ruokailutilaan, kauniilla tekstillä varustettu hurrikaani sekä uusia tähtityynyjä sohvalle. :)
Tarviiko ihmetellä miksi häikäisi ulkona pilviselläkin ilmalla??
 
Värit on todellisuudessa harmaammat, mitä kuva antaa ymmärtää.
Miut on nyt vallannut muutenkin valtava sisustusvimma. Viime kesäisen muuton jälkeen tuli kunnon sisustusähky, joka on uinunut tänne saakka. Meillä on alkamassa uuniprojekti, eli vanhan leivinuunin purkaminen ja uusi Tulikivi -merkkinen takka-leivinuuni tulee tilalle. Meidän koti on jo aiemmin aloittanut hiljalleen muuntautuminen harmaa - valkoiseksi ja tuo uuniprojekti vain vauhdittaa miun suunnitelmia. ;) Hakusessa olisi vielä uusi valkoinen telkkutaso sekä harmaa nojatuoli tai vaihtoehtoisesti kahden istuttava sohva. Myös pikkuvessa kaipaisi maalausta ja siihen onkin jo sävy valittu kalusteiden mukaan ja seinällä varattu musta sisustustarra. Kodinhoitohuoneen yhteydessä oleva "pukuhuone", kaipaisi myös pientä päivittämistä, se on toiminut tähän saakka käytännössä romuvarastona. :( Puhumattakaan pihasta, jonne pitäisi alkaa hiljalleen suunnata haravan kanssa ja uusi kukkapenkki olisi jo suunnitteilla etupihalle. :D 

Tänään illasta käytiin J:n kanssa tekemässä jalkatreeni. Niin se vaan on, ettei latarina toimiva eaa + kreatiini toimi! Treeni tuntuu siltä, kuin käsijarru olisi päällä ja se viimeisin rutistus jää tekemättä. Siispä fitnesstukun tilausta taas suunnittelemaan. Sieltä tiedän saavani latarin, jota jo aiemmin olen suunnitellut. 
Tänään kyykkäiltiin smithissä. Tavoitteena ass to the grass. Noh, meikäläisen kropalla se ei onnistu luontevasti, se tuli taas tänään todettua. Instagramissa minuu seuraavat (@projectsatu) voivat käydä katsomassa pientä kyykkyvideoo. Samainen video hieman pidempänä versiona latautuu varmaankin myös facebook-sivuilleni. Painot on minimaalisen pienet ja kyllä muuten ärsyttää! Aerobinenkunto on riittämätön jalkatreeniin, joten siihenkin pitäisi panostaa.

Hiki tuli, joten ei se treeni hukkaan menny!
Ruokavalion rakentelu alkoi eilen. Totesin, että vuoden 2010 aikainen ruokavalio oli aivan järkyttävä! Minimaalisen matalat kalorin, ja jouston varaa ei yhtään. Sain hieman vilkuilla tämän hetkistä Fitfarmin ruokavaliota ja sehän näytti jo paljon paremmalta! 

Tämän hetken suunnitelmissa olisi pitää treenipäivinä kalorit n. 2000 kcal:n kieppeillä ja lepopäivinä n. 1800 kcal. Energiavajetta siinä on, mutta maltillisesti. Jos mitään ei rupea tapahtumaan, on tuosta vielä hyvin varaa kiristää. Pieniä viilailuja ruokavalioon vielä tulee. Maanantaihin mennessä se on valmis ja maanantaiaamu startataan L-O-M-A:n kunniaksi uuden ruokavalion turvin!

Huomenna viikon viimeinen jumppa ja tiedossa pihahommia sään salliessa. :) Kevät on ihanaa aikaa. <3

Ihanaa viikonloppua! 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti