keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Epäonnistumisia ja onnistumisia

Selkätreeni ilman lataria ei toiminut. Se ei vaan kulkenut. Ja kaiken lisäksi alaselkä sanoi sopimuksen irti jo heti ensimmäisessä liikkeessä. Pyh ja pah. Treenit tein loppuun mutta maasta jäi vetämättä. 

Aloitin siis jumpat mavella. 70 kg liikkui kevyesti polvista ja luottavaisin mielin lisäsin painoa. Ai miksi polvista? No siksi, että jännitys pysyisi selässä koko liikkeen ajan ja saisin maksimaalisen hyödyn treenistä. Virhe oli se, että laskin tangon sarjan jälkeen maahan enkä telineeseen. Maasta nostaessa tuntui alaselässä inhottavalta ja siihen jäi vetoleikit. Älyän lopettaa ajoissa, kun tiedän ja tunnen selkäni. Vanha vaiva, joka saattaa ärsyyntyä tyhjän tangon nostamisesta v tai sitten ihan vaan ulkona askeleen lipeämisestä talviaikaan. Tällä kertaa se nyt vaan sattui olemaan tuo mave, josta selkä ei tykännyt. 

Muutoin treeni oli väkisin vääntämistä. Jätin latarin pois, koska taas oli aamukahvista sen verran vähän aikaa. Ois vaan pitäny huitasta huiviin se litku suosiolla. Kyllä se vaan antaa potkua. Treenin loppuun "rankaisuna" 10 minsan intervallitreeni crossarilla. Viimeisetkin mehut irti mimmistä!

Selkä ilmoittelee olemassa olostaan edelleen. Se ei niinkään ole kivun tunne, vaan inhottava paineen tunne alaselässä oikea voittoisesti. Tulehduskipulääkettä kuurina ja linimenttiä (lämmittää ja viilentää) useaan kertaan päivässä.

Tänä aamuna olin fiksu ja join kahvia vain puoli kuppia. Salille kun oli tarkoitus mennä aamusta, sillä yöksi on töihin meno. Kalenteria vilkuillessa totesin, että tällä viikollahan kerkee salille monta kertaa, joten päätin rääkätä olkapäitä oikein kunnolla. ;) Latari ääntä kohti ja mars mars energylle!

Ja kyllä muuten kulki! Käsipainoilla pystypunnerrusta aluksi 12,5 kilon kässäreillä. KEVYTTÄ!! J varmistamaan ja auttamaan painot ylös ja rohkeasti kokeilemaan miten 15 kg:n kässärit liikkuu. Ja ne liikkui! Voi sitä riemua! Oon punnertanu vastaavilla painoilla joskus kolme vuotta sitten. :) 
 
Olkapäille tuli yhteensä eri liikkeitä seitsemän (7!!!!) kappaletta. Tupla- ja triplasarjaa, pudotussarjaa, vipareita joka ilmansuuntaan ja punnerrusten erilaisia variaatioita. :) Tällä kertaa tein suosikki punnerruksen (smithissä seisten tanko eteen ja taakse) istuen. Hohooo mikä polte! Ja hyvää päivää mikä pumppi oli olkapäissä! Kokeilkaas. ;)

Päivän aerobiset treenit suoritettiin aksahallilla. Kunhan vaan vailla sen suurempia suunnitelmia rallateltiin menemään. Manu kävi ylikierroksilla :D Ja U oli oma ihana itsensä. <3

Oon varovaisesti herätellyt ajatusta siitä, että hommaisin ammattilaisen tekemän treeniohjelman ja ruokavalion. Fitfarmin nettivalmennuksiin en lähde mukaan, sen olen päättänyt. Tää idea on tosiaan vain ajatuksen asteella, mutta vinkkejä ja suosituksia otetaan vastaan. :) Tavoitteena siis lihasmassan kasvatus ja maltillinen rasvojen tiristely kesäksi pois poikkeen. Tavoitteena edelleen Satu -10 kg juhannukseen mennessä.

Nyt nukkumaan ja kahdeksi seuraavaksi yöksi töihin!

P.s. Miun kädet on ihan voimattomat :D Niiden roikottaminenkin tuntuu pahalta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti