maanantai 17. maaliskuuta 2014

Uusia juttuja

Tänään koitti se päivä, kun kävin silmälääkärin vastaanotolla näyttämässä silmiäni ensimmäistä kertaa tavoitellessani silmälasitonta elämää. Tai siis tämän päiväinen käynti oli se ilmainen arviokäynti, jossa nopsasti tsekataan onko silmät ylipäätään leikkauskelpoiset. 

No olihan ne. Miinuksia ihan julmetusti, oonkin ilman rillejä ihan sokee. Pientä taittovirhettä oikealla mutta siitä ei haittaa ole. Eipähän siinä muuta kuin aikaa varaamaan tarkempiin tutkimuksiin ja saadaan projekti todella alulle. :) Tutkimusaika on jo varattu ensi kuun puoliväliin. En tiiä miten päin oisin :D Niin huippuu pelkkä ajatus rillittömästä elämästä!

Ajatelkaas miut ilman rillejä. :D Oonko pikkusen eri näköinen?!? :D
Eilen en jumpalle päässyt ja lauantaina käytiin kokeilemassa iltatreeniä. Yleensähän ollaan salilla aamupäivällä. Lauantai-iltahan oli oikein mainio treeniaika, ei ollut ruuhkaa ja latarin voimalla treeni kulki kuin unelma. :) Päivän markkinoilla tassuttelukaan ei voimia vienyt. Oli muuten aika turha tuo markkinareissu. =/ Marjajauhetta ja mausteita tuli ostettua, muuta siellä ei oikeen ollut tähän "projektiin" sopivaa.

Lauantai-illan teemana oli jalat, tai paremminkin pakarat. :D Hack kyykyllä aloitus ja vipuvarsi hackiin lopetus. :D Siinä välissä sitten pudotussarjoja prässissä ja suorinjaloin mavea. Ai että ne versa grippsit on hyvät! Ei pettänyt ote mavessa ja sai tehdä pakarat ja takareidet töitä tosissaan aina viimeiseen toistoon saakka. Kannatti hankkia! :)
Kotona ihmettelin, että mitä punaista olkapäissä oikein on. Hienot mustelmat onnistuin saamaan aikaiseksi jalkapäivänä. :D Ei mitään käsitystä mistä ne on tullu. :D 

Seuraavaksi SJMV! Alla jo hack sarjat sekä prässissä pudotukset


 
Kiitos Kaisalle Versa Grippseistä! :)

Hupsista :D
Huomenna vapaapäivän kunniaksi on suunta salille. Miun suosikkipäivä, selkäpäivä! <3  On ne itselle sopivimmat liikkeetkin alkaneet löytymään ja treenistä saa kunnolla tehot irti. :) 

Kokeileva keittiökin on ollut toiminnassa. ;) Edelliset protkuletut oli aika onnettomat. Kokeilin niitä nyt hieman muokatulla versiolla. Tai paremminkin tuunattu peruslettutaikinan resepsi. Kananmuna korvattu pelkällä valkuaisella, rasvatonta maitoa ja täysjyvävehnäjauhoa pieni annos ja loput puddingjauhetta, taisin viskata mukaan myös vähän kaurahiutaleita.
Ja letut onnistui! Ja oli tosi hyviä marjojen ja banaanin kanssa. Myös esim. vaniljarahka ois ollu tosi nannaa niiden kanssa. :) Noiden paitaminen oli miun mielestä jopa helpompaa kuin tavallisten lettujen. Letut ei repeilly ja ensimmäisestä letusta lähtien ne pysyi ehjänä. :)

Näyttää ihan tavisletulta :D

Namskis! Maistui myös J:lle ;)

Ainiin :D Että tää ois varmasti tosi sekava postaus, pitää lisätä viel tämä. ;) Joensuuhun on avattu uusi Super Smoothie Cafe & Salad Bar. Käytiin J:n kanssa tänään testaamassa se. :) Itse nautiskelin energiaa antavan, trooppisen smoothien jossa oli mm. ananasta, banaania, kookosmaitoa sekä macaa. Ja mikä parasta, se maca ei maistunu! En nimittäin yhtään tykkää sen mausta. :D Kookos ja banaani olivat selvimmät maut. Koostumus oli ihanan samettinen. Tykkäsin ja suosittelen! :) Käykääs testaamassa. :) J oli tylsä ja otti pelkän kahvin. ;)

Mitenkäs teidän viikko on lähtenyt käyntiin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti