perjantai 21. maaliskuuta 2014

Vapaa viikonloppu!

Vapaat viikonloput on harvinaisia. Yleensä jos töistä on vapaa viikonloppu, on sinne suunniteltu esim. koiranäyttelyitä tms. Tänäkin viikonloppuna piti olla koko viikonlopun kestävä koulutus, mutta se peruuntui. Tällä hetkellä ei haittaa yhtään, ettei koulutus toteutunut, sillä maanantaina alkaa järkyttävä työputki. Sunnuntaille on hieman koirahommia näyttelykoulutusten muodossa. PoKSilaiset hoi, tulkaa miun näyttelytreeneihin!! :D *mainosmainos*

Yövuorot kertaa kaksi tuli taputeltua. Ensimmäinen yö oli kiireinen ja aamulla jalat tuntui karmeilta pökkelöiltä. Olo oli muutenkin tosi nesteinen ja raskas. Onneksi toinen yö oli rauhallisempi. Tänään jäi unet aika lyhyiksi, nousin sängystä jo yhden maissa. Ei vaan nukuttanu enää. Ja heti oli mielessä ajatus iltatreeneistä. :D Oon seonnu :D

Hymyillen junpalle!
Fitnesstukun paketti tuli myös tänään. Kaverin kanssa tehtiin kimppatilaus ja saattoi postin täti ihmetellä mitä kaikkee mimmi on tilannut, kun paketti oli iso! :D 
Itselle tuli omega täydennystä, perus proteiinijauhetta ja uutuutena Mannisen puddingia (mie halluun niitä amerikkalaistyyppisiä prodepannareita!) sekä aminohappojuomajauhetta (sanahirviö) Octanea. Unohdin tilauksesta rannetuet, joten ne kävin ostamassa ihan Prismasta. Iso oli yllätys, kun sieltä hyllystä löytyi Better Bodiesin siteitä. :)

Olo kuin pikkutytöllä ;)




Olin kerrankin reipas ja valitsin puddeen jonkun muun maun perus suklaan sijaan. Heti tänä iltana aion kyllä maistella tuota banaani-toffee puddea. Saa ne yötyökrapulan aiheuttamat makeanhimotkin kyytiä.

J lähti käymään kotipaikallaan ja tulee vasta huomenna. Hänellä treenikielto nyt joka tapauksessa, sillä tänään J kävi fyssarin käsittelyssä. Mitäpä mie yksin kotona töröttämään, joten salille suuntasin. Kuuden jälkeen oli hyvin tilaa treenata. En meinannut millään keksiä mitä treenaisin tänään. Ensin ajattelin jalkatreenin olevan huono vaihtoehto yötöiden jälkeen, mutta tulin toisiin aatoksiin. Siispä latari kurkusta alas, sheikkeriin treenin ajaksi kokeiltavaksi aminohappojuomaa ja suunnaksi Energy. Kaikki liikkeet oli kohdistettu pakaralihoihin. Ja jestas miten hyvä treeni tuli!

Leveetä kyykkyä smithissä, prässissä ennätyspainoilla 15 toiston sarjaa ja loppuviimeistely Panattan hackissa väärinpäin ja heti perään askelkyykkykävelyä. Pakarat meni puuduksiin! :D Loppuverkkaa tehdessä juoksumatolla hymeksin yksikseen, miten pakarat oli puutuneen tuntuiset. Osu ja uppos! Selkäkään ei kiukutellut yhtään, jippii! :)

Huomenna ajattelin aamusta napata kehityskuvat. Edelliset kuvat otin helmikuun alussa. Kamalaa katsottavaa! :( Toivottavasti huomenna on näkymä parempi? ;)



2 kommenttia:

  1. Oijoijoi, hyvältä näyttää siunkin paketin sisältö! :) Itelläni on toi Octane käytössä ja on kyllä pätevä juoma!

    VastaaPoista
  2. Tuo Octanen maku green apple explosion on tosi hyvän makuista! Maistuu ihan omena karkeilta, jotka on miun herkkua. :D voisko tuota juoda aina kun iskee karkinhimo? ;) Anna siun hyvät kokemukset tuosta Octanesta oli vaikuttamassa ostopäätökseen. :)

    VastaaPoista