tiistai 2. joulukuuta 2014

Tulkoon joulukuu

Niin se on taas yksi kuukausi taputeltu. Marraskuuhun mahtuikin paljon kivaa: valmennussopimus, (harjoitus)kisakengät, dobokoulutus, agilitykilpailut, agilitykoulutus valvovan silmän alla ja selän osalta terveen paperit fyssarilta! 

En ole jouluihminen. En syty millään tavalla siitä kamalasta hössöttämisestä: miten monet miljoonat pikkujoulut kenelläkin on, mitä laittaa päälle, mitä syödä, mitä ostaa lahjaksi ..... AAAAARGH! Kyllä kiitos extravapaapäiville ja hyvälle ruoalle. Mutta ei sitä jaksa syödäkkään hullullailla montaa päivää. Ja se ostohysteria. Tarviiko ees erikseen sanoa miten paljon se ärsyttää? Kauppojen käytävät täynnä vaikka mitä roinaa ja ihmiset hamstraa niitä hirveellä innolla. Phuuh. Edistystä kuitenkin se, että kotona on kahdet jouluvalot ja tänään ostin koristeeksi tontun (tai paremminkin peikon, jolla on tonttulakin tapainen myssy päässä). Ja hei, miula ei oo mitään vastaan teitä ihania jouluihmisiä <3 Miun juttu ei vaan se hössötys ole :)
Yötyöläinen :D
Viime viikko oli aikamoista matalalentoa. Pari kertaa taisi blogin päivittäminen käydä mielessä, mutta aikaa ei ollut istahtaa rauhassa koneen ääreen. Työt ja viikonlopun koiramenot pitivät mimmin kiireisenä. Neljä treeniä salilla ja olin hemmetin tyytyväinen omaan tekemiseen. Selkätreenin sain kuin sain tuntumaan siellä missä pitääkin! Ehkä se hermotus sieltä alkaa heräillä hiljalleen? Takareidet jouduin tekemään yövuorojen jälkeen perjantaina ja se oli kyl aikamoista menoa. En varmaan koskaan oo hikoillut yhtä paljon!! :D Loppuillan makasin sohvalla ja jalat painoi tonnin. Ilman latausjuomaa en olis selvinnyt treenistä! :D
Viime viikolla kiitin onneani siitä, että treenipäiviä on "vain" neljä. Viisikin treeniä olisi onnistunut, mutta tiukkaa olis tehnyt. 
Kuva ei kerro totuutta siitä miten märkä toi paidan selkämys oli! :D
Sain myös loppuviikosta lisää ruokaa. Hiilarit nousivat neljällä aterialla. Lisäys on pieni, mutta on taas opeteltava syömään! Onneksi nyt tiedän, että syöminen helpottuu n. viikossa. Nou hätä siis. Kyllähän tuo kolleegat taas töissä naureskeli miun ruokamäärille. :D Ja vielä enemmän niitä nauratti/kauhistutti kun sanoin että sapuskat tulee lisääntymään vielä reilusti! :D Kaikkee lisäystä ei vaan voi tehdä kerralla. 

Viikon miinus oli kiireen lisäksi (taas kerra) tuo miun selkä. Se ei hirveesti riemastunut suorinjalaloin mavesta. =/ Ei se onneksi kipeä ole. Vaikea kuvailla tunnetta, mutta väsymys ja jähmeys taitaisi olla lähimpänä. Ja se jähmeys tuntui vielä tänään kulmasoutua tehdessä. =/ Perjantain takajalkatreenistä jätin suosiolla tekemättä lantion nostot tangolla. En halua yhtään ylirasittaa tuota selkää ettei taas tulisi takapakkia.
Alkaa hiljalleen muotoa löytymään :)


Tällä viikolla olisi tarkoitus mennä Savonlinnaan. Pt-treenit olisi ja jännittää jo nyt. :D Niin ja lauantaina pitäisi olla kykenevä juoksemaan kolme agilityrataa! Ensimmäistä kertaa juostaan kolme rataa kisoissa. Silmissä kiiluen luokkanousu ykkösistä kakkosiin. :)

Tulipahan taas sekava postaus. :D Liikaa asiaa yhteen kirjoitukseen. Tartteis vissiin useemmin istahtaa koneelle, ettei tälläisiä sekasotkuja aina tulisi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti