torstai 27. marraskuuta 2014

Anna sen soida!

Olen se treenaaja, joka kulkee musiikki korvilla pauhaten omassa pienessä kuplassa ja en paljon nää enkä kuule mitä ympärillä tapahtuu. Hyvin usein huomaan olevani niin muissa maailmoissa sarjojen välillä, että havahdun siihen että katse lasittuneena möllötän vain paikoillani. Ai kaamee, mitähän se on sit joskus tulevaisuudessa dietillä ollessa? :D 

Kun tottui treenaamaan musiikki korvissa soiden, on jotenkin hassua kun se musiikki ei pauhaakkaan. Radiosta harvemmin tulee sellaista musiikkia mikä innostaisi treenaamaan. Kuulokkeet vaimentaa myös mukavasti taustamelun. Sori vaan kaikki, jos yritette miulle jutella ja en tajua. :D

Treenejä varten miula on kahdenlaiset kuulokkeet. Nappikuulokkeet sekä JBL:n langattoman kuulokkeet. Molemmilla puolensa ja puolensa. Nappien kanssa olet aina solmussa johtojen kera ja langattoman saa aikaan sellaisen korvahien että yääääh. Korvahiki ongelmaan on onneksi helppo ratkaisu, ottaa kuulokkeet välillä pois korvilta. JBL:n kuulokkeissa kuitenkin äänenlaatu on paljon parempi ja enimmäkseen nyt taas niitä käytän. Eikä tartte sitoa puhelinta käsivarteen kiinni, vaan luuri saa olla laukussa. Niin ja niiden ärrrrsyttävien saliselfieiden ottaminen on helpompaa. ;)

Spotify on (sali)musiikin lähde. Ja laidasta laitaan löytyy musiikkia tällä hetkellä omalta listalta. Pääsääntöisesti löytyy Sonata Arcticaa, Slipknotia, Volbeatia, Apulantaa ja Kotiteollisuutta. Teknojumputukset ei oo miun juttu, salilla ei ainakaan! Tartten ärjympiä säveliä raikumaan korviin. Toki joukossa on muutakin, mutta pääsääntöisesti jotain raskaampaa.

Salimusiikki on myös kaikki tuttua. Osaan sanat ja sävelet ulkoa, toistaiseksi oon kuitenkin jättänyt hyräilemättä. :D Kotona ja autossa rupee väkisin laulattamaan tutun biisin soidessa. Siksi en tykkää salilla kuunnella radiota, kun sieltä saattaa tulla uusia, ennestään tuntemattomia biisejä. En tykkää siitä siksi, että keskittyminen herpaantuu. Lisäksi jään liikaa kuuntelemaan muiden kolistelua. 

Yleensä myös salilista on ja pysyy muuttumattomana pitkään. En vaan kaipaa siihen mitään uutta tai muutosta. Siellä on harkittuja biisejä treenejä motivoimaan. Joitakin turhuuksiakin siellä on, mutta ne saa nopeasti potkut listalta. Niin, listalla ei myöskään ole viimeisimpiä hittejä. 

Olen kuitenkin avoin uusille treenibiiseille. Kuuntelen ne vaan kotona ensin rauhassa ja sitten lisään treenilistalle, jos lisään. Hyviä biisivinkkejä otetaan siis vastaan. :)

Tän hetken suosikki on ehdottomasti tämä. Se kolahti ensi kuulemalta ja on nyt vuoden verran ollut suosikki. Kyllä kelpaa kyykätä tuon soidessa korvissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti