lauantai 6. joulukuuta 2014

Kun vahva muuttuu heikoksi

Nyt tulee rehellinen treenipostaus! 
Tänään suuntasin Savonlinnaan sovittuihin pt-treeneihin. Tuskailin vielä lämmitellessä matolla, että mitä hittoo haluisin treenata? Huomenna on agilitykisat juostavana, joten siis vaihtoehto nro 2 eli olkapäät, rinta ja ojentajat tuli valittua. :) Jalat jäi ensi viikkoon, JAIKS!

Miula siis on leveä hartialinja, mutta pyöreys puuttuu. Olkapäiden treenaaminen on kaikesta tuskasta huolimatta ihan parasta! Ja kainon toiveen esitin, että joku kamala olkapääsetti ois kiva. ;)

Niin ja kun kyseessä oli pt-treenit oli tekniikka tarkkaakin tarkemmassa syynissä. Wuhuu! Pystypunnerruksissa ei ollu (juuri yhtään) korjattavaa! Hurraa! Oikeestaan kaikki muut liikkeet meni uusiksi :D Sivuviparit ok, kunhan saa pidettyä väsymyksestä huolimatta pakan kasassa. Ja voi jee miten polttaa, varsinkin ne avustett toistot. Saattoi jokunen v-sana ja prrrrrrrrrkl lipsahtaa xD 

Noh. Takaolkapäiden treenaaminen meni uusiksi. Hitto vie, oon nitkutellu niitä vuoden ihan totaalisen väärin!! Ja arvata vaan sopii onko uuden tekniikan opettelu helppoa?! Ei todellakaan ole. Ja mie en tykkää epäonnistumisesta, joten korvien väli on tiukalla! :D Siispä uusien liikeratojen opettelu jatkuu kotona ilman painoja. 

Penkkipunnerrus viel menee, tosin hei hei painot siinäkin. Flyesit taas jotain aivan kaameeta! Hitto vie, oonko mie kaiken tehny aina väärin?!? Phuuuuh. Hei hei painot, tervetuloa pienen pienet painot. ;) Ja taas korvien väliä koetellaan. ;)

Ojentajatreeniin vain pienet viilaukset ja homma oli paketissa. Kädet oli sen verran tiltissä, että käsien nostaminen oli aika tutisevaa. Voi jee miten mie tykkään! :) 

Ruoka ei vielä lisäänny. Vaikkakin nälkä on taas tullut, mennään ainakin toistaiseksi näillä määrillä. 
On vaan tosi hyvä fiilis tän homman suhteen. Treeneissä painottuu heikkoudet, tekniikat viilataan tarkkaan ja muutokset ruokiin tulee maltilla. Nuppi on tiukilla, sillä oon tyyppiä kaikki miulle heti nyt ja en tykkää epäonnistua. Opin ainakin malttia ja hyvä pohjatyö palkitaan vielä!

Kaikenkaikkiaan päivä oli onnistunut. Ja tärkeimpänä kaikista mummon luona vierailu terveyskeskuksessa. <3

Huomenna kisataan Uun kanssa agilityssa. Haaveena luokkanousu! Pitäkääs peukkuja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti