keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Rangaistus

Maanantai aamu ja punnituksen aika. Jo edellisenä iltana olo on raskas ja nesteinen, joten arvattavissa oli inhottava lukema. Uhosin jo aiemmin, että jos paino ei ole tippunut, on viimeistään tiistaiaamuna luvassa rangaistus!

Lukema oli järkytys. En maanantai aamuna kerennyt salille ennen töihin menoa (työt alkoi klo. 8). Siispä tiistaina salille ennen töitä! Olin varma, että tiistainakin työt alkaa jo aamulla, mutta kalenterissa lukikin, että iltavuoroon meno klo. 12. Haa! Aina parempi! Kerkee tehdä oikein kunnon treenin!

Puntaroin mielessäni, että jalkatreeni ois juuri sopiva rangaistus, mutta edellisestä oli vielä niin vähän aikaa ja kannikat kipeenä. Siispä selkätreenin kimppuun! Yksin kun treenaa, jää palautusajat lyhyemmäksi ja treeni on intensiivisempi. Kaverin ollessa mukana voi kokeilla rajoja ja avustettuna viedä sarjat kunnolla loppuun saakka. Mukavaa vaihtelua oli tehdä selkätreeni yksin. :)
Oli supersarjaa, pientä pyramidin tapaista ja loppuväsytys pudotussarjaa apuna käyttäen. Raskaita painoja ja rumaa tekniikkaa sekä kevyitä painoja ja huolellista tekniikkaa. Maastavetoja en vaivautunut kokeilemaan, kun vihdoinki selkä oli hyvässä kunnossa.


Kylläpä oli virtaa töissä! Olo oli raskaasta treenistä huolimatta todella energinen ja hyvä. Ja ennen kaikkea olin tosi ylpeä itsestäni, kun olin herännyt ajoissa, noussut ajoissa ylös ja käynyt treenaamassa sohvalla möllöttämisen sijaan. Kaiken kruunasi kunnolliset eväät töihin. Puhtaat ja terveelliset. Ei mitään einesmössöä. Onneks puheet pitsatilauksesta ei ottanut tuulta alleen. ;)

Instagramissa (@projectsatu) miun seuraajat sai vähän maistiaisia maanantain Gazoksen paketin sisällöstä. Miun SixDeuce -housut saapuivat! Ja voi jee miten kivat ne on päällä! Tekis mieli pitää niitä koko ajan. :D Napakat, mutta ei puristavat, sopivan korkea vyötärö, jossa kiristysnauha ja muutoinkin materiaali todella miellyttävän tuntuinen. Tiistaina ne oli töissä "näytillä" ja kolleegan sanoja lainatakseni, ne ei tunnu päällä mitenkään erikoisilta, mutta eron huomaa kun ne ottaa pois ja vaihtaa tavalliset housut tilalle. :D Ei voisi osuvammin kuvailla!


Testasin pöksyt selkätreenissä ja en voinu olla vilkuilematta itteeni peilistä. :D :D :D Yritin olla erityisen varovainen, etten "raavi" kangasta käsipainoilla tai laitteisiin asettuessa. En ainakaan toistaiseksi saanut yhtään kulumaa housuihin aikaiseksi. :)

Tänään kävin ratsastamassa. Olipahan istunta taas hukassa! Ärsyttävää! Ja joku tuolla selässä kiristää, vaikka ei varsinaisesti enää koske, sillä vasen jalka meni varpaista ihan kylmäksi ja oikean jalan varpaat pysyi lämpimänä. Pah. Tartteis varmaan venytellä? Samoin pohkeet on nyt totaalijuntturassa.

Perjantaina on odotettu silmälääkärikäynti. Jos kaikki ok, pääsen jo perjantaina sopimaan hoitajan kanssa leikkausaikaa. En malta odottaa!!!!!! :D

Nyt täytyy alkaa valmistautumaan illan agilitytreeneihin. Mitenköhän kykenen liikkumaan juoksuaskelin? ;) Miun treenikaveri on ainakin huolehtinut riittävästä levosta. ;)
Aamupalan jälkeen lepo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti