sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Tavallisesta poikkeavaa ja mahamakkaroiden tuskailua

Eilen illalla en keksiny mitään tekemistä. Ja sohvalla makoilu ei huvittanut, joten suunnistin salille. Kello oli about seitsemän kun aloittelin treenejä. Samaan aikaan oli vain muutama muu tyyppi treenaamassa. Ihana rauha <3 Kotosalla pohdin pitkään mitä treenaisin. Päädyin tekemään pelkkää rintaa, joskin kuulostellen mitä alaselkä tykkää.

Nää laiskiaiset on aina valmiita löhöilemään sohvalla ;)
 Huvitti kyllä, että lähes kaikilla kanssatreenaajilla oli rintapäivä menossa. :D En päässy tekemään normaalia penkkiä, joten menin tekemään sitä smithiin. Alaselkä ei tykänny yhtään siitä, että jalat on maassa. =/ Siispä jalat ilmaan ja punnertamaan! Smithin liikerata tuntui normipenkkiin verrattuna hyvältä, asentoa joutui kyllä joka sarjassa hakemaan. Tulin siihen tulokseen, että normipenkki jatkossa kiitos.

Neljää eri liikettä tein, ja jokaisessa aloitin pienillä painoilla ja hiljalleen nostin painoa. Toistot pysyi 7-15 ja tuntuma säilyi tosi kivasti rinnalla. Panattan inclide flight machine tuntui olkapäissä tällä kertaa häijyltä. =/ Taisin alaslaskut tehdä liian alas ja siitä ei olkapäät tykänny.

Ihanan hiljaista :)
Treenin viimeistelin vatsarutistukset taljassa. Tykkään siitä siksi, ettei se tunnu selässä pahalle ja vatsalihoihin saa tosi mukavan poltteen. Oon nyt ottanu itteeni niskasta kiinni ja tehnyt edes yhtä vatsalihasliikettä jokaisessa treenissä. :) Tuo alaselän jumi hieman rajoittaa mitä liikkeitä voin kivuitta tehdä.

Ja eilen otin ne hemmetin kuntokuvatkin. Kyllä ärsyttää, miten yhtenä hetkenä peilikuva on ruvennut miellyttämään enemmän ja toisessa hetkessä ällöttää ja paljon. =/ Keskivartalo on suurin ongelma. Pitkään istuin koneella tuijotellen kuvia ja vertaillen reilu kuukauden takaisiin. Muutosta on tapahtunut kyllä, sitä en kiellä. Varsinkin selkä ja hartiaseutu on saanut lihaa. Samoin pakaroihin on alkanut tulla muotoa. Mutta vatsa. :( Hyyyyyiiiii!!!!! Malttamattomalle luonteelle ei tälläinen hidas kehittyminen käy. 

Suurin kompastuskivi on TAAS ruokailut. Tai niin ainakin uskon. Tuntuu, että nyt pitäis olla se ylös kirjattu ruokavalio, jossa lukis tasan tarkkaan grammalleen mitä syödä ja kuinka paljon. Ja tätä blogia aloitellessa olin vakaasti sitä mieltä, että ei ruokien punnitsemista eikä mitään nipottamista. :D Niin se vaan mieli muuttuu projektin edetessä. ;) Avartavaa voisi myös olla se, että punnitsisi yhtenä päivänä kaikki eväät ja napputtelisi ne kalorilaskuriin. Tsekkais paljon tulee kaloreita sekä mikä on makrojen jakauma. Siitä sitten muokkailla sopivammaksi. Itsekuri hoi! Voisitko tulla esiin, kun sinuu tarvittais tosissaa?!?!

Ruoka-aiheesta pääsee sopivasti siirtymään protskupannareihin. Fitnesstukun tilaus toi tosiaan mukanaan Mannisen pudding jauhetta. Ja voi ihanuus! Puddejauhetta + rasvatonta maitoa + hieman kanelia ja tadaa pannaritaikina on valmis. Hieman öljyä (rypsi- tai kookos-) pannulle ja taikina kypsymään. Paistoaika on lyhyt ja aaaaah mitä herkkua valmistuu. Kannattaa kokeilla! :) Marjojen kanssa aivan älyttömän hyvää. :)

Ensimmänen puddepannari höystettynä sulatetuilla mansikoilla. :P

Jospa sitä suuntaisi sitten taas ruoan tekoon. Edessä kaksi pitää työpäivää, joten ruoat pitää valmistella tänään. Ja taidan käydä salilla tekemässä tassujumppaa. Seuraava salipäivä on vasta keskiviikkona. :(

Mites teidän viikonloppu on sujunut? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti