maanantai 31. maaliskuuta 2014

Sekametelisoppa

Ompas tää kirjoittamisen aloittaminen vaikeeta. Vielä vähän aikaa sitten oli monta juttua mielessä mistä kirjoittaa, mutta nyt lyö pää tyhjää. :D 

Jospa aloittaisi viikonlopusta. Työputkesta selvisin kunnialla, vaikka viimeinen yövuoro venähti ylipitkäksi aamusta. =/ Perjantaille oli muutenkin hommaa vaikka millä mitalla. Perjantaina käytiin illasta tekemässä rinta-ojentaja treeni. Latarin voimalla taas kulki hyvin ja painoja sai nostaa mm. vinopenkissä. Ei päästy tekemään tavallista penkkiä, joten aloitettiin panattan smithissä tekemään penkkiä. Sillä saa tosi hyvin tuntuman rintalihaksiin (kun käyttää kevennystä). Ojentajille kokeilin tauon jälkeen kapeeta penkkiä ja hyvin löytyi tuntuma (voimaa ei), testattiin panattan laitetta ojentajille (aikaimoinen hapotus!) ja lopuksi dippikonetta. Salin omistajalta tuli palautetta todella hyvästä ja puhtaasta dippitekniikasta. :) Kohta pääsen kokeilee dippiä omalla painolla! :)
 
Väsynyt ilme mutta hyvä junppa!

Lauantaina starttailtiin aikaisin aamulla kohti Kerimäkeä ja koiranäyttelyä. Vaturalleen meni ja tulokseen olen pettynyt. Kivaa oli nähdä kavereita ja Uun kanssa on aina mukavaa olla reissussa. Kotimatkalla käytiin vielä mökillä. Ja taas sai huomata, että liika hiilari saa mahan kipeäksi. =/

U liikkeessä

Miun komistus <3

Ihana Mytty Myttis <3 Oon rakastunu! <3

Kesäaikaan siirtyminen sekoitti meikäläisen rytmit täysin. Sunnuntaina tuli nukuttua super pitkään ja koko päivä meni jotenkin täysin ohi. Salilla käytiin tekemässä jalat. Kyykkäilyt ei oo syviä, sillä selkä ei liian syvistä tykkää. Onneksi hyvän tuntuman ja pumpin saa ei niin syvillä pumppailuilla. On metka tunne, kun pakarat on pumpissa. :D :D Uuden villityksen mukaisesti treenasin pakaroita myös reiden loitonnus laitteessa, seisten väärinpäin sekä istuen niin, että nojaa todella voimakkaasti eteenpäin. Kylläpä tuli mojova polte!
Jalkatreenin seurauksena selkä oli taas kipeämpi. :(
Facebookista voi käydä vilkaisee millaista hack kyykkyä tein. Hapotus on taattu!

Selkä on kipuillut nyt kaksi viikkoa. Täytyisi käydä apteekista hakemassa Buranaa ja syödä sitä oikein kuurina. Nyt olen napsinut vain pahimpaan kipuun. Lepo ei tee hyvää, päin vastoin. Pieni liike tekee hyvää ja venyttely. Olen aamuisin ja iltaisin hieronut kipeään kohtaan Magnesium-öljyä.

Selkävaivoista huolimatta tänään treenattiin selkää. Kalenteriin vilkaisu kertoi, että tälle viikolle saa mahdutettua hyvin määrän (4-5) treenejä, joten selkä sai spesiaalikohtelua tänään. Pitkästä aikaa tuli tehtyä ala- ja ylätaljaa. Hyvin sai tuntuman pidettyä loppuun saakka. Olemassa oleva puoliero korostuu aina selkäpäivinä. Vasen puoli on oikeaa hieman heikompi.
Haa, ei oo ite kuvattu kuva!! :D
Grow back GROW!!!!!
Facebookissa jo hieman vihjailin, että meidän arki tulee hieman muuttumaan huomisesta alkaen. Suurena yllärinä J sai huippuhyvän työpaikan ja on huomisesta alkaen arkipäivät töissä "virka-aikaan". Treenejä en anna J:n lopettaa. ;) Eli osa treeneistä tulee tehtyä jatkossa ilta-aikaan .

Tänä aamuna loppui myös latausjuomajauhe. Unohdin tilata uutta lataria Fitnesstukusta ja siinäpä sitten olikin miettimistä mitä hankin tilalle: samaa vai jotain uutta? Päädyin hankkimaan Fastin eaa -jauhetta sekä kreatiinia. Kreatiinin kanssa aion pitää myös latausjakson, jonka kesto on viisi päivää. Aiemminkin olen käyttänyt kreatiinia, mutta en pitänyt mitään latausjaksoa. 


Tulipas taas pitkä ja epäselvä postaus :D Pahoittelut siitä. Pitäisi päästä koneen ääreen päivittäin, ettei kertyisi liikaa kirjoiteltavaa. ;) 

Huomenna on tiedossa turpaterapiaa. Toivottavasti paistaa aurinko yhtä kauniisti kuin tänään! Täytyy yrittää kerätä itseensä aurinkoenergiaa niin paljon kuin mahdollista. :) Tässä on tiedossa yhtä sun toista projektia tälle kevättä ja töissä ei kiire helpota yhtään.  Energia on siis tarpeen! 

Energiavarastojen täyttöä :)

2 kommenttia:

  1. Mie niin hirmusen onnellinen J:n (ja siun) puolesta kun sai hyvän työpaikan! Terkkuja J:lle!

    VastaaPoista
  2. Ja ajatella, se sai töitä Joensuusta! :D

    VastaaPoista