lauantai 27. joulukuuta 2014

Kun Joulu oli

En voi sanoa olevani jouluihminen. En pidä siitä turhasta hössöttämisesti ja ostohysteriasta. Ruoasta tykkään ja mielellään syön. Se on ehkä parasta joulussa. :D Kun lähipiirissä ei ole pieniä lapsia, ei tarvitse edes lahjojen kanssa hössöttää ja panikoida. Jotain hyödyllistä on kivaa antaa lahjaksi, mutta tärkeintä kuitenkin rauhoittuminen arjen kiireestä ja SYÖMINEN.
Joulukinkku uunissa ja toinen kinkku töihin lähdössä.
Valmentaja antoi jouluaatoksi vapaasyöntipäivän. Ja tää tyttöhän söi! En edes muista, milloin olisi tullut syömisen suhteen raja vastaan. Ei vaan yksinkertaisesti enempää ruokaa uponnut. Äiti tekee liian hyvää ruokaa. <3 Parasta se, että tiedän äitin ruokien olevan todella rasvattomia ja valkea vilja/riisi on korvattu aina täysjyvä versiolla. Hyvällä omalla tunnolla sai evästä laittaa ääntä kohden. Illalla nukkumaan mennessä maha muistutti raskausvatsaa. Yöh. Nukuin kuitenkin yön paremmin kuin aikoihin! En herännyt yöllä kertaakaan. Se on hyvä se.
Autolle vyörymässä ruokapatojen ääreltä.
Ylisoutajan silta ja Joensuun upeasti valaistu kirkko.
Olin vissiin ollut kilttikin vuoden aikana? Sain nimittäin aivan ihanan hupparin, Twister pelin, hierontalahjakortin (niin tarpeeseen!!!!) sekä ensi kesäksi liput operettiin Olavinlinnaan. :)
 
Joulua edeltävät päivät, jouluaaton sekä joulupäivän olin töissä. Joulu tuli kuin varkain, ja eipähän kotona tarvinnut joulua sen enempää tehdä. Maanantaina piti käydä kaupassa monen päivän ostokset tekemässä. Töissä ei fyysistä kiirettä ollut, mutta kyllähän ne kurjat tapaukset mielessä on, kun perhejuhlaa vietetään. :( Väsymys "varjosti" jouluun valmistautumista ja joulun viettoa. Onneks nyt on vapaata miltei kokonainen viikko. Ehtii hyvin ladata akkuja, ja treenata.
Salille MARS!
Tämä treeniviikko pakkauitui nyt loppuviikkoon. Olisin kovin halunnut käydä aattona treenaamassa, mutta en kerennyt. Tai olisin kerennyt, mutta en sentään käy salilla ennen klo. 7 aamuvuoroa. Varsinkin, kun edellisenä iltana nukkumaan meno venähti liian pitkäksi. Ai miten niin oon tarkka yöunista? 

Joulupäivänä menin vasta illaksi töihin, joten kerkesin käydä salilla hyvin ennen töitä. Olkapäitä, rintaa ja ojentajia ja siitä sitten kädet täristen töihin. Onneksi oli mitä mahtavin porukka töissä ja nauraa sai. KIITOS! Harvoin on töissä oikeasti noin mukavaa. :)
Megahiilarin deltsijumppaa.
Pää oli kovilla, kun puolet viikosta meni ilman liikuntaa! Ja mikä nestepöhö on kertynyt! Se ei tokikaan ole pelkästään liikkumattomuuden vikaa, mutta ällöttää silti. Olin jo niin tykästynyt kohtalaisen timmiin keskikroppaan ja nyt siinä on höllyvä vararengas. Miksi ihmeessä kaikki neste ja läski kertyy aina tuohon navan ympärille?!?! Toisilla takalistoon ja miulla mahaan. Hyväksyttävä se kait on. Pienestä väsymyksestä huolimatta oikein hyviä treenejä on tullut tehtyä. Etureisien treenaaminen varsinkin oli kinkun sulattelua parhaimmillaan! :) Huh sitä tuskaa ja pumppia! Eikä tän päivän selkätreeni jäänyt yhtään huonommaksi. :)
Aamumaha aamupuuron jälkeen.
Selkää alataljasarjojen välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti