torstai 18. joulukuuta 2014

Fitnessmimmi vaihtaa vapaalle

Kylttikin lupaa hyvää? ;)
Joulu ja sitä edeltävät pikkujoulut. Hyvä syy heittäytyä vapaalle? Itsellehän ei ollut tälle vuotta suunnitteilla kuin yhdet, mutta sitäkin odotetummat pikkujoulut. Nimittäin työporukan kera "epäviralliset" pikkujoulut mökillä Kolilla. Se on sen arvoinen päivä (tai oikeestaan kaks), jolloin heitän fitnekset romukoppaan. Fakta on se, että jos juhlin YHDET pikkujoulut ei se heikennä miun lihaskasvua lainkaan. Varsinkaan, kun offilla ollaan. Ja rankaisuna tästä hurvittelusta on huomiseksi sovittu jalkatreeni GYM 42:lla ;)

Pakko sanoa, että irtiotto teki enemmän kuin hyvää! Aivot narikkaan, hyvää  ruokaa ja juomaa. Seura noh, tuttua, laadukastakin riippuen kenen kanssa saman pöydän ääressä istui. :D Ja sain höpötellä fitnessjuttuja, tai lähinnä vastailin kiinnostuneiden kysymyksiin. :) En viitsi treeneistä ym. huudella, jos tiedän ettei kuulijakuntaa voisi vähempää kiinnostaa. Mutta vau sitä tsemppauksen määrää kolleegoilta, KIITOS! Olen tästä kannustuksesta todella iloinen. :)
TapioNalle. Hyytelöä. Sopii miettiä mistä se on tehty :D
En todellakaan pode huonoa omaatuntoa siitä, että söin, join ja valvoin. Tänään ei olotila ole ehkä se kaikista vahvin, mutta oli sen arvoista. Olen yhden illan ja yön aikana nauranut enemmän ja makeammin kuin pitkään aikaan ja voin sanoa olleeni onnellinen. :) Kiitos kuuluu työporukalle. On niin hienoa, että voidaan tuollaisella porukalla vaihtaa kunnolla vapaalle.

KIITOS JA KUMARRUS RAKKAAT TYÖTOVERIT!
Huomenna tää fitnessmimmi palaa taas kuriin ja nuhteeseen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti