tiistai 5. elokuuta 2014

Rutiinien rakastaja

Kesäloma loppuu. Harmittaahan se, mutta toisaalta on kivaa saada tutut rutiinit takaisin arkea rytmittämään. Tykkään siitä, että arkea rytmittää työt ja harrastukset. On agilitytreenit x1-2 ja salitreenit x4. Nyt olisi vielä tarkoitus yhtälöön lisätä kaksi aamulenkkiä ja yksi plyometrinen harjoitus! Taitaa miltei kaikki fitnessintoilijat olla myös rutiinien rakastajia (tai orjia). :D
Lenkkimaisemissa ei oo valittamista :)
Rutiineista poiketen kävin Oopperajuhlilla Savonlinnassa torstaina ja pitkästä aikaa kuvassa oleva mekko istui miun päälle! :) En näyttäny makkaralta :D Vai näytinkö?

Niin tosiaan. Eilen starttailin uutta ruokavaliota läskin tiristely tavoitteena. Syödä saa reilusti! Ja tälläinen sokerihiiri tykkää, kun ruokavalioon kuuluu PALJON marjoja ja hedelmiä. Nams! On myös ohjeet, jos on päivä että haluaa elää maidottomasti. :) Iho ainakin on nyt rauhallisempi, kun päivässä on vain yksi rahka-annos. Hiilareita on mukavasti, joten energian ei pitäisi loppua!

Treenit eivät vielä muutu miksikään eli nelijakoisella ohjelmalla mennään. Joka toinen viikko pidempää sarjaa (volyymi) ja joka toinen viikko voemoo. :) Kaksijakoisestakin ohjelmasta on ollut puhetta. Mitä mieltä olette kaksijakoisesta ohjelmasta? Itseäni lähinnä mietityttää voinko kehittyä sen avulla? Jalat kyllä, mutta entäs muu kroppa?? Tämä viikko menee ainakin ilman jalkatreeniä. Selkä kipuilee edelleen ja pahinta on ollut jalkatreenipäivän iltana sekä seuraavana aamuna. Tästä syystä plyotreenitkään ei starttaile ihan vielä.
Mahaa pienemmäks ja pebaa isommaks! :D

Viikonloppuna oltiin (taas) koiranäyttelyssä. Perjantaina tuli enemmänkin menestystä, tai ainakin omalla mittapuulla tulos oli äärettömän hieno! :) Eikä sunnuntainakaan huonosti mennyt. Helteestä huolimatta jaksettiin koira, mie ja kepo hyvin. :D Alkavan dietin kunniaksi tuli vähän mättösafkaa syötyä sunnuntaina, mutta hyvällä omalla tunnolla. Oli nimittäin ihan älytön suolanhimo helteessä olon jälkeen!
Nyt nautitaan vielä viimeisistä vapaapäivistä. Torstaina pitäisi olla työpaikalla tarkkana kuin porkkana klo. 07! Mitenköhän vieraantunut oon työnteosta? :D Ihanaa, kun on saanut nauttia neljän viikon lomasta! 


1 kommentti: