keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Kesä + loma

= kesäloma! Jippii! 

Perjantaina starttasin heti aamusta kohti Kotkaa ja siitä jatkettiin matkaa Latviaan. Edessä kaksi koiranäyttelypäivää mitä parhaimmassa seurassa! Aivan mielettömän hauska miniloma! Unohdin kaikki fitnessjutut loman ajaksi ja nautin hyvästä ruoasta ja juomasta. Huolehdin kuitenkin, että aamupalalla tuli syötyä proteiinia (kinkkua ja kuivalihaa) ja että juomista oli tarpeeksi. Mukana oli myös proteiinipatukoita hätävaraksi, sillä koskaan ei voi tietää mitä ruokaa näyttelypaikalta saa. 
Lauantaina koirien tulokset oli upeat! Ja pääsin osallistumaan ensimmäistä kertaa ikinä parikilpailuun! Sunnuntain tulokset oli laimeammat, mutta ei haitannut. Päästiin jatkamaan matkaa kohti Pärnuta hyvissä ajoin ja koirat pääsivät meren rannalle juoksemaan ja kunnolla oikomaan kinttujaan. <3
Perjantai aamuna oli KYLMÄ!
Lauantain saldo :) Parikilpailun ja kasvattajaryhmän palkinnot puuttuu :D

BEST IN SHOW 4 -pari
Pariskunta Uljas & Chili <3
Onnelliset koirat rannalla :)

Kotiin palasin eilen. Maanantaina ajoin mökille ja eilen sitten Joensuuhun. Energyn kulmilla mielessä kävi, josko suuntaisi heti treenaamaan kevyesti, mutta maltoin kuitenkin mielen. ;) Illalla käytiin tunnin kävelylenkillä vähän laittamassa kroppaan kertynyttä nestelastia liikkeelle.

Täksi aamuksi oli sovittu ratsastusreissu. Ja niinpä istuin satulassa jo hyvissä ajoin aamulla ja nautin tunteesta, kun selkään ei koskenut! Iskias vaiva äityi reissussa todella pahaksi. =/ Vanhana esteratsastajana piti kokeilla pienen pientä estettä :D Ensin ravissa ja lopulta jopa laukassa. Sen voin sanoa, että koulusatulalla hyppääminen on aikamoista puuhaa. :D Hieno hevonen <3

Tallilta kotiutumisen jälkeen vaihdoin nopsasti vaatteet, väsäsin palautusjuoman ja intoa puhkuen suunnistin salille. Tämän viikkoa treenaan kevyesti ja ensi viikolla palaan tuttuun muscle challenge ohjelmaan. Tänään pumppailin selkää, olkapäitä, hauista sekä kevyitä kyykkyjä smithissä. Selkää treenatessa keskityi erityisesti symmetriaan ja kunnolliseen venytykseen ja supistukseen. Varsinkin vasen lapa meinaa elää omaa elämäänsä, kun on niin jumissa. Kyykkyä tein jalat kapealla ja edessä, syvälle kyykäten ja sykettä nostaen. Sumomavella hain liikkuvuutta toivottaman jumissa oleviin kinttuihin ja säästelin selkää.


Liikkuminen ja hikoilu tuntui aivan taivaallisen hyvältä. :D Reissussa oli kivaa käydä ja unohtaa normiarki ja kisa-ajatukset. Sain edellisen postauksen tiimoilta huisin paljon tsemppiviestejä ja kannustuksia jatkaa eteenpäin kisat mielessä! KIITOS! :) Tulipa hyvä mieli! :)

Tämä oli tälläinen pikapostaus. Nyt ei pysty keskittymään syvällisempään kirjoitteluun. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti