keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Muscle Challenge

Oletteko huomanneet, että Fastin Muscle Challenge starttailee taas? Itse tajusin asian tänä aamuna, kun silmät ristissä selaisin blogeja aamupalaa mussuttaen. Päädyin lueskelemaan Ovaskaisen Mikon blogia ja siitä se ajatus sitten lähti. :D Erityisesti kiinnosti (no tottakai) naisten ohjelma ja ruokavalio, sillä niiden takana on tehokaksikko Minna Pajulahti ja Piia Pajunen. Molemmat upeita urheilijoita, joiden treenejä ja etenkin kilpailuja on tullut seurattua.

Minna Pajulahtea olen fanittanut jo vuosikaudet. Fitness on vaativa laji, joka vaatii todellista omistautumista. Ja Minna jo kuka asiaan on omistautunut. Lisäksi hän onnistuu vaativaan elämäntapaan yhdistämään vaihtelevan työn lentoemäntänä. Niin ja Minna on OIKEASTI vahva. Siitä kertokoot mm. penkkipunnerrustulokset ja arvokisoissa menestyminen. Mie haluan olla myös VAHVA! :)

Mutta niin, muscle challenge. Kyseessä ei ole dietti eikä bulkkiläskinkasvatustalkoot. Vaan tavoitteena lihasmassan kasvatus ja sen tukena riittävä ja puhdas ruokavalio. Ja homma on täysin ilmainen ja kesto 6 viikkoa, jota on helppo sitten itsenäisesti jatkaa pidemmälle. Hienolta kuulostaa, mutta toteutus on sitten jokaisen oma asia. :D

Miksi lähdin moiseen mukaan? Uteliaisuus, jos ihan rehellisiä ollaan. Aikanaan kokeilin fitfarmin, ja ei ollu miun juttu. Siispä kokeilen tätäkin. Ja muscle challenge sisältää sen, mitä olen tavoitteeksi asettanut eli lihasmassan kasvatuksen. :)

Ruokavalioon tulen tekemään omavaltaisia muutoksia. Ei mitään radikaalia, mutta hiilareita hitusen pienemmäksi ja maitotuotteita myös vähemmälle. Hiilareita en tule korvaamaan millään, maitotuotteita korvaan mm. kananmunanvalkuaisilla, protskujauheilla ja puddingilla. 

Treeniohjelmalle on odotukset kovat. Se on nelijakoinen ja nopealla vilkaisulla vaikutti kivalle. Joitain liikkeitä ehkä viilailen paremmin omalle kropalle sopivaksi ja käytännön treeniä helpottamaan (esim. ylä- ja alatalja superina voi olla ruuhka-aikana hankala toteuttaa).

Teen jo aloittamani treenikierron loppuun ja ruokavalion starttailen heti, kun olen siihen viilaukset tehnyt ja kalorit ja makrojakaumat laskenut. Innolla odottelen ja toivon, että kehitystä tulee. Erityisesti jalkatreeniin toivon parannusta, sillä ne tuntuu junnaavan paikoillaan. Katsotaan mitä tuleman pitää... :) Oletettavasti ohjelma(t) ei pysy samana koko kuutta viikkoa, vaan muutoksia niihin on tulossa. :)

Ja kääk. Postaus missä ei oo yhtään kuvaa. :D Kuvia voi käydä ihmettelemässä instagramissa @projectsatu tai facebookissa Project ME -sivulla. :) Sieltä löytyy tylsien selfieiden lisäksi myös treenivideoita. :) Ja aktiivisempaa päivittelyä, mitä täällä blogin puolella.
Se pakollinen selfie ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti