tiistai 22. huhtikuuta 2014

Loma vietetty!

Viikon loma oli ja meni ihan liian nopeasti. Rehellisesti sanottuna töistä irroittautumiseen tarvitsee pidemmän ajan kuin yhden viikon! Ei ollut kovin levännyt olo töihin palatessa. Kolleega naureskelikin ettei oo ennen nähnyy minuu niin väsähtäneenä, kun nojailin osaani toimistotuolin selkänojaan istuessani siinä väärinpäin. :D Vink vink vaan työnantaja, että sitä lomaa vois olla vähän enemmän tai edes niitä vapaapäiviä ennen ja jälkeen loman!

Suurin syy väsymykseen taisi olla hullunmylly lauantai. Aamulla olin hereillä jo ennen seitsemää, ihan ilman herätyskelloa. Mars ylös tekemään aamupalaa ja siitäpä sitten alkoi remonttihommat. Hiljalleen alkoi porukkaa valua taloon: miun ja J:n vanhemmat. Uuni sai kyytiä ja nyt on aika avara tuo meidän olohuone. :D Arvostaisin suuresti rehellistä talokauppiasta! Ainakin siinä vaiheessa, kun kaupat on jo tehty ja vielä kysellään onko uunissa varmasti kaikki ollut ok, kun me ei sitä saada halutulla tavalla toimimaan. Ai että ottaa hermoon! Koti on miulle niin tärkeä, että ahdistaa kun täältä puretaan jotain ja joutuu elämään kaaoksen keskellä. :( Onneksi remontin pahin vaihe on jo ohi.

Siltä se vanha näytti. Nätti kyllä, mutta toimimaton.

Muoveilla suojattu remppatila ettei karmee pöly leviä koko mökkiin.  



Sumea remontti Satu :D Tuo haalari oli aivan huippu! :D
Lauantaina iltapäivällä suuntasin myös koirien kanssa Pärnävaaralle agikisoihin. Uun kanssa juoksin kaksi kivaa rataa ja ensimmäisen radan tuloksella päästiin oikein kolmannelle sijalle. Ei huono. :) Ja olipa kivaa nähdä paljon kavereita! :) Väsymys vaan painoi ja toisella radalla en jaksanut enää oikein keskittyä.
Astetta reippaamman näköinen kisakaveri ;)
Uun voittama lelu :) Oli mieluinen! :)

Sunnuntain ja maanantain olin molempina päivinä töissä 12 tuntia. VÄSYTTÄÄ! Hermot on kireellä ja olo tosi nuutunut. Pääsiäisen aikaan myös syömiset ovat hieman lipsahtaneet. Onneksi olin työeväät valmistanut jo perjantaina, joten töissä oli lasketut ja suunnitellut eväät mukana. Suklaata tuli syötyä, ei kuitenkaan älytöntä määrää ja äitin tekemää superhyvää mämmikakkua! :P 

Nyt on palattu ruotuun ja arkeen. Aamulla kasin maissa ylös ja aamupuuron keittoon. Kävin salilla treenaamassa selkää ja ai että miten tuntui hyvältä! :) Pitkästä aikaa tein kulmasoutua levytangolla sekä alataljaa leveällä otteella. Tuntuma säilyi hyvänä läpi treenin ja en voi sanoin kuvalla kuinka hyvältä tuntui treenata jenkan huutaessa korvilla. :D Tuli tarpeeseen viikonlopun hälinän jälkeen. Ja salillakin oli ihanan hiljaista. Saispa aina treenata noin rauhassa. :)


Jaahans. Täytyy tän vapaapäivän kunniaksi tehdä muutakin kuin istua koneella. Pyykkiä pesemään, astioita laittamaan astianpesukoneeseen ja ehkä pieniä viherpeukalointejakin voisi tehdä. Tänään myös hieman remonttijuttuja.
Joko lukijat ovat palanneet arkeen? Kuinka teillä pääsiäinen sujui? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti