perjantai 18. huhtikuuta 2014

Rakas Ruokapäiväkirja

Että varmasti kaikkia kyllästyttää lukea ja ennen kaikkea nähdä miun eväät, tässä ihan ikioma postaus pelkälle ruualle. :D Kuvat ovat siis eiliseltä. Aamulla vilkaisin peiliin ja yllätyin miten littanalta varsinkin vatsanseutu näytti. Sen innoittamana kuvasin eiliset sapuskat iltapalaa lukuunottamatta. Iltapalan kuvaamisen tajusin vasta sitten, kun rahka ja mehukeitto oli syöty. Hupsista. ;)

Ruokapäiviksen innoittaja. Oma maha. :D


Aamupala on kohtapuoliin viikon verran koostunut 4-viljan hiutaleista, marjoista/marjasoseesta, mehukeitosta, kananmunan valkuaisesta sekä rahkasta. Kyytipoikana vielä kupillinen kahvia, iso vesilasi sekä iso liuta tabletteja (monivitamiini, sinkki, Omegat, C-vitamiini, D-vitamiini sekä BCAA-tabletit).


Eilen tuli "välipala-aikaan" lähdettyä äiskän luona käymään, joten mukaan nappasin protskupatukan sekä cashew-pähkinöitä. Tuo smartshake on ehkä käytännöllisin ostos pitkiin aikoihin. Se on sopivan pieni kooltaan kuljettaa mukana ja ne alaosan irrotettavat lokerot ovat varsinkin työeväiden pakkaamiseen loistavat! Melkein tekis mieli ostaa toinen, että vois vaihdellä väriä välillä. ;)

Päivän ensimmäinen lämminateria koostui riisistä, jauhelihasta, pakastevihanneksista, kurkusta sekä raejuustosta. Edelleenkin ihmettelen, kuinka voin olla nälkäinen, vaikka ruokamäärät on noin isoja kooltaan?!? Ja siis nälkä on vaikka söisin rahkaa + mehukeittoa + pähkinöitä välipalaksi. :D Oon pohjaton. :D

Palautusjuomasta en tingi. Siksipä sekin pääsee nyt tälle listalle. :) Tällä hetkellä palkkarina Fastin Whey3 minttusuklaan makuisena. Lisäksi siinä on mukana kreatiinia. Hiilaria ei tällä hetkellä palkkarin mukana ole. Yleensä olen kotona hyvin pian treenien jälkeen ja syön kunnon ruokaa.
 
Toinen lämmin ateria oli herkuttelua. Ei "dietillä" tarvitse kitua. :D Naudanlihapihvi mediumiksi paistettuna, lohkoperunoita sekä salaattia. NAM!

Iltapalaksi tosiaan tuli napattua purkillinen rahkaa, mehukeittoa ja cashew-pähkinöitä. Ja se kuva jäi tosiaan ottamatta. Tosin eipä se ole kovin kuvauksellista evästä. ;) Mutta hyvää. :P Toistaiseksi maha on kestänyt hyvin rahkamäärät. Täytyy miettiä vaihtoehtoja, jos maha ärtyy maitorahkasta.

Ensi viikolla eteen tuleekin uudet haasteet. Nimittäin yövuorot. Nythän en ole about kolmeen viikkoon tehnyt yötöitä. Eniten mietityttää miten ajoitan ruokailut öiseen aikaan. Vinkkejä otetaan vastaan! :)

Nyt blogi hiljenee pääsiäisen viettoon. Ensi viikolla treenien pariin vasta tiistaina.
 Rauhallista pääsiäistä! Ei saa vetää suklaamunaövereitä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti