perjantai 14. maaliskuuta 2014

Vapaa!

Vapaapäivät ovat meikäläisellä aina täynnä ohjelmaa. Jos joskus on sellainen päivä (viimeksi lomalla) ettei ole mitään menoja, juoksen jo alkuillasta pitkin seiniä. :D Myönnän kyllä, että miun ongelma on se, etten osaa sano EI. Lupaudun aina erinäisiin juttuihin ja huomaan kalenterin täyttyvät nopeaa tahtia. Vierivä kivi ei sammaloidu. ;)

Eilinen oli vähän zombi päivä. Kolmen tunnin "yö"unien jälkeen suuntasin tallille. Ihanan rentouttava maastoköpöttely loistavassa seurassa. :) Terapiaa parhaimmillaan. Tulipahan huomattua, että lonkan seuduilla tekisi venyttely hyvää, sille varsinkin vasen lonkka kipeytyi ikävästi satulassa istumisesta. =/ Kentällä moista ei tule, kun vaihtelee askellajeja.

Niiiiin hieno tunne, kun syksyllä kireät ja ahdistavat ratsastushousut ovat sopivat! :)
Kotona kerkesin käydä syömässä ennen illan kokousmaratonia. Olen mukana koiraseurani PoKS (Pohjois-Karjalan Seurakoirat) agilityjaoston alaisessa koulutustiimissä. Meidän koulutustiimin kokouksen jälkeen oli vielä agilityjaoston kokous. Tietäähän sen, kun lauma naisia kokoontuu, menee aikaa ja pitkään. :D Hyvä että onnistuin kotiin ajamaan hereillä, väsytti ihan tolkuttomasti!

Yöllä tuli vedettyä unta pitkän kaavan mukaan. Vaille kymmenen kömmin sänkyyn ja aamulla herätyskello soi puol kasi. Heräsin jo ennen herätyskelloa todella kovaan päänsärkyyn. :( Tais eilen jäädä juomatta vettä. :( En viel aamulla ottanut Buranaa, kun ajattelin että meneehän se ohi. Noh, ei mennyt.
Keväisen päivän kunniaksi pinksut farkut :) Ja nekään ei purista!
Klo. 10 oli ripsihuollon aika. Suosikki ripsiteknikkoni vaihtoi työpaikkaa yllättäen ja pitää hoitalaa Joensuussa Neurofysion tiloissa. Hyvällä paikalla hoitola, ja samassa yhteydessä myös fysioterapiapalvelut! Hetihän tälläinen wannabe-punttimimmi kiinnostui! :)
Ei tartte meikata! :)
Ripsihuollon jälkeen pyörähdettiin J:n kanssa nopsasti kaupoilla. Meidän kotiin on tullossa "pieni" projeksi tässä kevään aikana, ja siihen liittyviä juttuja käytiin selvittelemässä. Hyvä mieli jäi, kun sai paljon hermoja kiristänyttä asiaa vietyä eteenpäin. :) Ja se pieni sisustusvimmakin nostaa taas päätään. :) 

Kaupungilta tulon jälkeen nopeasti latausjuoma ääntä kohti ja salikamat kassiin. Miun ongelmana on ollut latarin aiheuttama pahaolo, jos oon sen ottanut pian aamupalan jälkeen. Luulen sen johtuvan kofeiinista, sillä juon aina aamuisin mukillisen kahvia. Tänään ei tullut pahaa oloa ja lämmitellessä alkoi tuttu kihelmöinti kulmakarvoissa ja korvanlehdissä. :)

Treenihän kulki! Rinta-olkapää-ojentaja treeni on aina raskas ja siinä on monta liikettä. Latarin voimalla jaksoi painaa koko treenin hienosti. Penkki kulki paremmin kuin moneen viikkoon, vinopenkissä sai lisätä painoja ja pystypunnerruskin kulki loistavasti! :D Vähän joutui treeniä soveltamaan, kun kanssatreenaajia oli totuttua enemmän.

Kiitos latarin, on myös pumppi lihaksissa mahtava. Punnerus smithissä ja siihen perää vipunostot sivulle, sai aikaan sen, että olkapäissä alkoi lohkot erottumaan! Ihan totta! Näissä onnettomissa ressukoissa alkoi oikeesti näkymään lohkot. :D Meinas monttu loksahtaa auki, kun peiliin katsoin. ;) Harmitti, kun ei ollu kameraa taskussa. Ois pitäny saada kuva!

Huomenna meen tekemään jossain vaiheessa päivää jalkatreenin. Vai paremminkin pyllytreenin? :D Huomenna ois tarkoitus mennä myös Areenalla järjestettäville markkinoille. Josko leikkisi ihan oikeeta bloggaajaa ja nappailis kuvia markkinoilta. :D Siis jos sieltä löytyis jotain kiinnostavaa tähän projektiin liittyen. :)

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti