sunnuntai 24. elokuuta 2014

Menojalkaa vipattaa

Kun joku asia on kiellettyä, tekee sitä mieli entistä enemmän. Olipa kyse ruoasta tai miun tapauksessa jalkojen treenaamisesta ja lenkkeilystä. Vinkeä tunne, kun olo on levoton ja yrität pohtia mikä on levottomuuden syy. Nopeasti se syy tulee mieleen! Treeniviikot on vajaita ja päivässä on enemmän vapaata, kun ei ole järkevää lähteä lenkille ja olla sit kipeempi.

Viikko sitten yövuorounilta herättyä oli mielessä kirkkaana yksi asia, lenkille on päästävä! Siinäpä vähän evästä ja kahvia ääntä kohden ja koko konkkaronkka autoon ja Toitsun keula kohti Lykynlampea! Lykynlampi on miun suosikki lenkkeilypaikka, vaihtelevat maastot ja hyviä paikkoja virallisten lenkkipolkujen ulkopuolella missä voi karvakavrrit päästää oikomaan koipiaan. Ja sitten tietysti ne portaat! Eivät parhaat mahdolliset mutta pitkät.

Niitä the portaita piti mennä fiilistelemään. Haikailin kunnon sykkeen nostatuksia, puuskutusta ja raskaita jalkoja, mutta ne jäivät toistaiseksi haaveilun asteelle. Kertaalleen kipitettiin portaat ylös ja kyllä vaan hengästyminen tuntui hyvältä!
Tehtiin pitkä lenkki, yli tunti, uitettiin koiria ja lopuksi miun piti päästä vähän leikkimään jumppapaikalla. Oli tarjolla tukkipunnerruksia, dippiä, leuanvetoa yms. Kannattaa käydä kokeilemassa! Siinä se "leikkipaikka" on heti parkkipaikan vieressä.




Selkä/pakara ei kipeytynyt tuosta lenkistä, jee! Tallustaessa kyllä tuntui ja mielessä kävi, että tulikohan tassuteltua liikaa. :/ Alkaa ihan tosissaan olla korvien väli tiukilla! :/

Maanantaina olikin fyssaripäivä. Nyt en voi muuta todeta, kuin miulla kävi ihan hemmetin hyvä tuuri! Saatiin taas tosi hyviä keskusteluja aikaan treenaamisesta ja tuleviin porrastreeneihin hyviä vinkkejä. Niin ja keskusteltiin myös aiheesta "isot treenipainot". Miun selkävaiva EI johdu liian isoista treenipainoista! :) Tää vaiva oli vaan ajan kysymys ja ois voinu tulla vaikka kengännauhoja sitoessa. Mikä helpotus!! :)

Hymyssä suin lähdin 45 min käsittelyn jälkeen kotiin. Pää täynnä hyviä treenivinkkejä, lupa treenata KOVAA ärsyttämättä selkää (eli ei jalkatreenejä) ja si-nivel niksautettuna oikeaan asentoon ja liikeradoissa selkeä parannus! Pakara on hemmetin kipeä edelleen, ainakin näin käsittelyn jälkeisenä päivänä. :/

Maltillisesta herkuttelusta huolimatta paino tulee alaspäin. Edelleen menossa kilo per viikko tahti. :) Syömällä ja punttitreenillä laihtuu, vaikka mielellään sitä aerobistakin tekisi. ;) Salitreeneissä vaihtelee voima- ja volyymiviikot. Viime viikko voimaa ja kyl oli kroppa hakatun tuntuinen! Latsit ihan tukossa ja jopa ojentajat kipeät pitkästä aikaa. Saas nähdä mitä tuntemuksia tää volyymiviikko tuo. Selkä- ja olkapäätreenit osuivat kyllä kohdilleen! :)
Suosikki aamupala: kaurapuuroa, tuoreita vadelmia ja mehukeittoa :P

Tää päivitystahti on naurettavan laiskaa. Toivottavasti pian tahti kiihtyisi sillä saataan saada käyttööni läppärin, jolla bloggaaminen on vähän sujuvampaa kuin tabletilla. Pöytäkoneen ääreen kun maltan istahtaa aivan liian harvoin! :)
Instagramia päivittelen oikeastaan päivittäin ja sieltähän miut löytää nimellä @projectsatu ja Facesta blogin oma sivu ProjectME. :)


P.s. Tänään kävin JUOKSEMASSA kaksi agilityrataa Savonlinnassa. Jeiiij! Ei oo selkä vielä kunnossa, mutta parempi koko ajan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti