maanantai 28. heinäkuuta 2014

Elämä on elämistä varten!

Ja sitä elämää voi elää monella eri tavalla, mutta nyt puhun miun valinnoista. :) Viimeksi tänä aamuna kipitellessä aamulenkillä mietin, että ei yhtään huono valinta! Ei vielä polttavan kuumaa mutta lämmintä ja kesän tuoksu sieraimissa kipittelin maalaismaisemassa ja mietin tätä fitnesshommaa...
Tähän hommaan hurahtaa täysillä. Olen asiasta joskus aikoja sitten jutellut työkaverin kanssa ja molemmat tultiin siihen tulokseen, että tää vie mennessään. Joko tai, täysillä tai ei ollenkaan. Missä kultainen keskitie? Tuosta keskitiestä on ollutkin jo tän projektin alussa paljon marmatusta... Se on jalostunut fitnesshöperyydeksi höystettynä tietyillä mukavuuksilla. :D Joku sanois, että ei käy, mie sanon että kyllä käy.

Nimittäin ne ruokailut. Se ikuinen kompastuskivi tässä meikäläisen elämässä. Jotain on kuitenkin muuttunut entiseen verrattuna. Aamupalasta en tingi! Se menee tarkasta vaa'an kautta, paitsi silloin kun ei olla kotona. Myöskään lounaasta en tingi. Se voi vähän venähtää liian pitkälle iltapäivään, mutta se syödään ja käytetään järkeä valinnoissa. Ei sitä lihapiirakkaa tai pelkkää marketin kolmioleipää. Ylipäätään päivän ruoat ovat pääsääntöisesti järkeviä, mutta ne eivät kulje vaa'an kautta. Päivään on kuitenkin päässyt lipsahtamaan liikaa herkkuja mm. jätskiä ja karkkia. Tai rahkaa hillolla! Ihan parasta herkkua! Soo soo!
Proteiinipuuroa metsämansikoilla ja mehukeitolla :P
Löytyi hyvä käyttökohde Fastin pudding jauheelle :)
Kun olen lomalla ja varsinkin, jos J on vapaalla samaan aikaan en tahdo niuhottaa ruoasta. Kyllä, viime viikolla käytiin nauttimassa kesästä Joensuun Kesäladossa ja nautiskeltiin oikein makoisat pitsat sekä lonkeroa/olutta. Ja käytiinpä vielä jälkkäriksi kahvilassa pienellä leivosherkuttelulla. Enkä potenu hetkeäkään huonoa omaa tuntoa! :D 
Kesäladon pitsaa! Suosittelen!
Edelleenkin uskon vakaasti siihen, että jos perusasiat on kunnossa ei pienet lipsumiset haittaa. Myönnän, että omat lipsumiset eivät ole enää pieniä vaan niihin on taas kerran puututtava. Joku viisas on joskus väläyttänyt 80-20 jakauman: 80% ajasta syödään ja eletään terveellisesti ns. dietin mukaan ja 20% on sitten varattu niille herkuille ja lipsumisille. 

En valita. Treenit kulkee superhyvin! Ja olen nyt innostunut hieman noista aamulenkeistäkin. :) Iltaisin on käyty pyöräilemässä 8-14 kilometriä rauhallisesti maisemia katsellen, mutta koko ajan liikkeessä pysyen. Sehän on huimaakin huimempi parannut vaikka viime kesään, jolloin tuli lenkkeiltyä käytännössä vain sohvan ja jääkaapin väliä satunnaisia hölkkälenkkihairahduksia lukuunottamatta. :) 

Koska lomakin loppuu ja normaali arki palaa tulee treeneihin ja ennen kaikkea syömisiin muutos. Jatkan kiristelyä siitä mihin homma Juhannuksena jäi. Tavoitteena uuden mallinen kroppa ja lisää muskelia! 10 viikon kiristely ja katsotaan, miltä mimmi näyttää silloin. :) Motivaatiosta ei ole pulaa, kun seurailee innolla syksyn kisoihin valmistautuvien urakointia. :)


 Nautitaan vielä helteistä ja kesästä. <3 Kesä on vain kerran vuodessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti