maanantai 23. kesäkuuta 2014

Squeeze

Puristelu on ollut tän treeniviikon teema. :D Lihaksille haetaan uutta ärsykettä huolellisella puristelulla ja tuntumalla. Salilla hoen vain päässäni "squeeze, squeeze". :D Joissain liikkeissä huomaa, että täytyy ihan todella keskittyä puristelemaan. Esim. selkäpäivä on miula sellainen, jolloin on ollut suurin työ keskittyä oikealla lihaksella puristeluun. Liian helposti menen siihen, että painoja vaan lisää ja runtaten sarjat tehdyiksi.
Olkapäitä puristelemassa
Pakkiksen foorumia on tullut selailtua ja siellä onkin keskustelussa meneillään olema muscle challenge. Naisilta siellä ei paljon kommenttia ole, harmi. Jotkut ovat kommentoineet ohjelmaa rankaksi, jos ei salitaustaa kunnolla ole. Omasta mielestä treenit eivät ole mitenkään överi rankkoja. On tehnyt olo ja lihaksissa tuntuu, mutta palautuminen on tähän saakka onnistunut ongelmitta. :)

Cheat meal ei ole miule sopiva juttu. Kerran viikossa on vielä ok pitää cheat meal, mutta joka treenipäivä ei käy. Lipsun ihan liian helposti vanhoihin pahoihin tapoihin! Pääsin painonpudotuksessa hienosti tavoitteeseen mihin pyrin. Siltikkin nyt kun syömiset eivät ole olleet ihan tikissään, on olo nesteinen ja turvonnut sekä mahavaivat ovat tulleet takaisin. Mur! Nyt jostain täytyisi taas löytää se selkäranka ja laittaa evästykset kuosiin. :D
Lihakset kasvuun ja rasva tirisemään!
Näin puolessa välissä voisin todeta, että muscle challengeen mukaan meneminen on ollut hyvä juttu. Treenit on kulkenut tosi hyvin ja treenipainotkin löytyneet hyvin. :) Voimat on kasvaneet ja se jos mika motivoi! Joka viikkoisia ohjeita odottaa innolla. :) Suosittelen mukaan lähtemistä, tosin terve järki kannattaa pitää mukana! Pieniä sovelluksia voi aina tehdä. :) 
Sieltä ne kätöset hiljalleen kasvaa :)
Keskikesän juhlakin on tämän vuoden osalta vietetty. Itse vietin töissä pe-la välisen yön ja onneksi oli rauhallista. :) Juhannusjuhlista ei tietoakaan, yksin kun koko juhannuksen vietin. Salilla tuli käytyä joka päivä, ei ollut ruuhkaa. ;) Mukavaa oli kuitenkin huomata, ettei sali täysin tyhjentynyt treenaajista, vaan jumpalla kävi ne todelliset punttihirmut. :D Oikeastaan kaikki naaman mitä juhannuksen aikaan salilla näin, oletinkin heidän treenaavan myös juhannuksena. :) Tosin onhan se aina hassua olla ainoa nainen treenaamassa hielle haisevien isojen miesten joukossa ;) 

Kuvaan pakotettu juhannusheila ;)

Astetta innokkaampi heila nro. 2 

Salilla oli rauhallista ;)

Selkätreenin yhteydessä paukautettu ennätys: mave polvista 100kg x6!

Jalkajumpalle menossa

Prässissä 200 kg liikkui kevyesti ja kyykkättyä tuli 70 kilolla! :)
 
Mites teillä juhannus sujui? Entä treenaaminen ylipäätään kesällä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti