sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Vapaa viikonloppu ja boostia aineenvaihdunnalle!

Sain perjantaina viestin töissä ollessa, että "lähetäänkö mökille?". Sillä hetkellä ei huvittanut lähteä ei sitten yhtään, mutta lopulta suostuin yhdellä ehdolla. ;) Salilla oli käytävä ennen lähtöä. Miun vanhempien mökille ei ole onneksi kuin tunnin ajomatka, joten oikein mainiosti kerkesi kunnon treenin tekemään ennen lähtöä. 

Perjantain treeni oli kova olkapäätreeni. Ensimmäistä kertaa ikinä tein pystypunnerrusta 20 kilon käsipainoilla. J varmisti, mutta itse sain "vaaditut" kuusi toistoa tehtyä! JIPPII! Loppusilaus vipareilla sivulle ja eteen pudotussarjoja tehden ja OIKEASTI sarjat LOPPUUN asti tehden. Kiitos nam. Hyvällä mielin mökille.
Salille lähdössä.
Mökille kannatti lähteä. Ilma oli ihan jees. Perjantaina saatiin miltei heti käsiin punaviinilasit ja nenän eteen hyvää ruokaa. Myöhään yöhön meni valvoessa mutta eipä haitannut. :D Lauantaina koirat herättivät jo hyvissä ajoin, ne ei ikinä malta nukkua mökille samalla tavalla kuin kotona. Lauantai meni shoppaillessa Savonlinnassa. Töihin sain uudet työtossut (myönnän, tossukateus iski myös minuun!), TIGI:n shamppoota ja hoitoainetta, alusvaatteita ja kasvovettä. Parasta kuitenkin päiväkahvit mummon luona. <3 Illalla käytiin vielä mönkijäajelulla J:n kanssa katselemassa maisemia. :)
Aitasta on hyvät maisemat... ulos :D

Mummon luona käymässä
Shoppailemassa Savonlinnassa
Tänään ennen kotiin lähtöä käytiin järvellä soutelemassa ja virvelöimässä (ilman saalista). Nautittiin auringosta ja lämpimästä tuulenvireestä. Hyvissä ajoin suunnattiin kotiin, sillä mie suuntasin iltapäivällä jalkatreenin kimppuun. :)

Mökki ja rantasauna <3

Pihakeinussa aurinkoa ottamassa :)
Lauantaina panostettiin oikein kunnolla grilliherkkuihin. Oli uusia perunoita, täytettyjä herkkusieniä, grillattua tomaattia, grillattua broiskua sekä salaattia. NAM!!! Aamuisin tuli syötyä puuroa ja leipää, mutta onnistuin pitämään huolen myös riittävästä proteiinin saannista. Mukana vein rahkaa ja aamupalalla lisukkeena myös kananmunia. :) Hiilareita tuli reilusti yli normaalin, mutta en välittänyt. :) Maha ei mennyt kipeäksi, sillä ruoka oli hyvin puhdasta. :) Pieni hiilaripöhö toki tuli, mutta eipä jaksanut välittää. :D

Jalkatreeni salilla kulki hyvin. Aluksi tuntui, etten millään jaksa ja syke nousee liian herkästi. Siitäpä se kuitenkin tasoittui, hiki oli aivan älytön!!! ja voimaa oli rutistaa pienet ekstrat raskaisiin sarjoihin. Pää meinasi kyykyssä pettää, mutta sisulla nousi kaikki suunnitellut toistot. :) Kyykyssä tein ensimmäistä kertaa boxkyykkyä, eli pylly penkkiin ja siitä sitten ylös. Olipa mainio liike!! Ja jopa mie onnistuin saamaan hyvällä tekniikalla toistoja aikaiseksi ja puristettua sarjat oikeasti loppuun. Kovimmat sarjat 2x6 tein 60 kg:n painolla. :)
Lady in Pink :D
 Miula ei ole vuosikausiin aineenvaihdunta toiminut näin hyvin kuin nyt. :) Hienoa, että sinnikkyys on tuottanut tulosta ja työn tulos näkyy konkreettisina muutoksia. Nyt kun talvella asetettu tavoite on saavutettu, olen väkisinkin ruvennut miettimään uusia haasteita. Fitfarmin Bikini Challenge käväisi mielessä. Se alkaisi vasta loppukesästä, mutta nyt voisi keskittyä muscle challengeen ja vetäistä sitä myös toiset kuusi viikkoa. Mieli voi muuttua loppukesään/syksyyn mennessä mutta tuossa voisi olla yksi mahdollisuus. Saisin uutta potkua treeneihin ja syömisiin. Superdietti ei ainakaan ole miun juttu! Halu on kuitenkin pienen painonpudotuksen lisäksi kasvattaa lihasta ja ennen kaikkea MUOKATA kroppaa. 

Kivaa olisi kuulla Bikini Challenge kokemuksia?! :) Vannotan, ettei miusta ole tulossa bikini fitness urheilijaa/kilpailijaa. Se ei ole miun juttu. :) Ajatuksena maltillinen painonpudotus (vielä lisää) ja kropan muokkaus on ne asiat, jotka miun mielenkiinnon herätteli. 

Vielä pari viikkoa töitä ja sitten kolmen viikon kesäloma! <3 En malta odottaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti