maanantai 24. helmikuuta 2014

Loma!




Talviloma! Aivan mahtista.  Voin kertoa, että loma tuli todella tarpeeseen ja tätä on odotettu. Viihdyn töissä hyvin, mutta pitkään jatkunu kiire saa voimat vähenemään. :( Kiirettä on nyt jatkunut ennätyksellisen pitkään. Hoitajat venyy paljon, mutta jossain kulkee raja. Siispä loma tuli enemmän kuin oikeaan paikkaan. :)

 Lomaviikon kalenteri näyttää ihanan tyhjältä. Merkintöjä siellä toki on, mutta mukavia sellaisia. :) Tosin suurin osa suunnitelmista on pakkautunut keskiviikoksi. Hupsista! Aamulla heti jalkatreeni ihanien työkavereiden kanssa. En malta odottaa! :) Keskiviikkona on myös kahden tunnin kasvohoito. <3  Ja illalla vielä agilitytreenit.

Tämä viikko alkoi perinteisesti selkä-hauis treenillä. Miula on nyt ollut vapaapäivät pitkän aikaa aina alkuviikosta, joten maanantain salitreenistä on tullut tapa. Selän treenaamisesta on muutenkin tullut yksi suosikeista, sillä oon onnistunut löytämään liikkeet, joilla tuntuma ja kipeät selkälihat ovat taattu! Ennen tuskailin paljon tuntuman kanssa. Selkäpäivä tuntui jopa vaikeimmalta, kun kunnollista tuntumaa ei vaan millään löytynyt. Ja haa, tänään en tehnyt selälle ensimmäistäkään liikettä taljassa! :D Taljavitkuttelut korvasi erilaiset soudut: kulmasoutu tangolla, technogymin pure strenght row -laitteessa ja samaisen valmistajan low row laite. Mikä siinä onkaan, että en malta tehdä samoja liikkeitä viikosta toiseen :D Aina tulee pieniä sovelluksia tehtyä. Hyi hyi minä. Mutta parhautta on loistava tuntuma. Luulis kehitystä tulevan.


Eeeehei päivän treenit loppuneet siihen. Kävin vielä ratsastamassa 45 minsaa. Yritin etsiä sykemittaria, mutta en sitä sitten kiireessä löytänyt. Tarttee joskus kokeilla millaisia sykkeitä saa kellotettua ratsastaessa! Ei oo nimittäin mitään kyydissä istuskelua! Hyvin muistui mieleen vastalaukat, laukan pidennykset sekä lyhennykset ja harjoitusravissakin alkoi istunta hiljalleen löytymään. Käykääpä lajia kokeilemattomat joskus kokeilemassa, ei oo ihan helppoo! :)

Herra hevoisellekkin tuli hiki <3
 Ruokailujen suhteen tänään oli todellinen cheat meal day! Ja ei todellakaan ollut suunniteltu juttu! Aamu alkoi puurolla + marjoilla + raejuustolla, treenin jälkeen palkkari ja kotona rahkaa, tallilta tulon jälkeen kaksi realia kinkulla sekä juustolla ja pieni kourallinen manteleita. Ei ollut edes nälkä kauppaan mennessä, vaan aivan julmettu väsymys. Ja niinhän siinä sitten kävi, että kotiin tuomisina oli ateriat Hesestä. Eikä ne ees ollu hyviä. Noh, jospas tänään ois kuitenkin kulutus ollut sen verran isoa, ettei mättösafka maailmaa kaada. Ja vaikka miulla on selkeä tavoite, en aio elää kitudietillä ja kieltäytyä kaikesta hyvästä, EN TODELLAKAAN. Ja eikös sitä sanota, että jos 80% viikon sapuskoista on kunnossa, voi 20% olla vähän huonompiakin valintoja ilman että kokonaisuus siitä pahasti kärsii? :) Kohtuus siis kaikessa. :)
Peukku palkkarille!

Bananas are for monkeys
En syöny tänään, mut toi on hyvä välipala :)


Tää lähtee lorvimaan sohvalle. :) Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti