perjantai 12. syyskuuta 2014

Olkapäät tuleen ja ensimmäinen jalkatreeni tauon jälkeen.


Yksi suosituimmista fitness- ja kehonrakennusblogeista on Metallisydämen blogi. Koukutuin ko. blogiin heti ensi lukemalta. Monet makeat naurut olen nauranut niitä tekstejä lukiessa, tyypillä on mitä mainioin asenne fitnekseen!

Kirjoitustyyli on rento, mutta asiaakin löytyy. Metallisydän on kirjoittanut useamman tekstin liittyen eri lihasten/kehonosien treenaamiseen. Itse testasin viimeisintä ohjetta: rankaisua olkapäille.

Voi hyvää päivää mikä tuntuma ja polte! Samaan treeniin yhdistetty kaksi osuvaa ja uppoavaa treenitapaa: voimaa ja volyymia. Sai kolistella isoja rautoja, mutta myös pumppailla deltsit tulessa piiiiiiitkiä ja tuskallisia sarjoja pienillä painoilla. Kannattaa kokeilla!

Nyt, kun treenistä on kulunut vuorokausi, on olkapäät oikeasti kipeät. Hyvällä tavalla kipeät, eli nimenomaan lihaksissa tuntuu kipu. Eipähän moista tunnetta ole ihan äskettäin ollut!

 Taidan siis kokeilla muitakin Metallisydämen treeniohjeita! Esim. jaloille olisi aika mehukas setti tarjolla. :D 

Jaloista puheenollen uhmasin tänään selkäkipua ja vedin ensimmäisen virallisen jalkatreenin yli kuukauteen. Painot oli naurettava pienet ja siltikkin miulta pääsi suusta kehonrakennuspuhinaa :D Tiedättehän ne huvittavat puhinat/urahdukset/rääkäisyt viimisiä toistoja tehdessä?? :D En sentään rääkynyt, tai en ainakaan tunnusta. 

Setti oli hyvin hyvin yksinkertainen, mutta jalat vetelänä kävelin pukuhuoneelle! Suurimman ketutuksen treenin aikana tarjosi liikkuvuus tai paremminkin liikkumattomuus. Alun lämmittelyistä ja liikkuvuusharjoituksista huolimatta oli kyykkyjen jälkeinen power squat ja sissy kyykky aivan kamalan näköistä räpellystä hyvin pienellä liikeradalla / kropan kippaamisella liikaa eteen. No jaloissa treeni tuntui joka tapauksessa ja miula on vähän sellainen kutina, että huomenna saattaa reidet olla jumissa. <3

* Smith kyykky 3x12-15
* Etukyykky smithissä 3x12
* a) Power squat jalat kapealla 3x15
* b) Panattan sissy kyykky 3x12

Instagram -profiilista (@projectsatu) voi käydä kurkkaamassa pienet videonpätkät power squatista ja sissykyykystä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti