keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Synttärit

28-v. kilahti mittariin. Se kuuluisa 30 kriisi alkaa jo kolkutella. On tullut mietittyy paljon tulevaa, varsinkin niitä fitnesskisoja. Lavalle tähdätään!

Tänään oli myös tankkauspäivän aika. :) Valmistautuminen meni vähän huonosti, sillä maanantai meni reissussa koko päivä. En siis ollut ostanut kotiin mitään tankkausevästä. :D 

Aamu alkoi puurolla, marjoilla ja mehukeitolla. Kuten aina! Lisäksi riisikakkuja ja leikkelettä. Aamupäivällä suuntasin fyssarin käsittelyyn ja sieltä sitten kauppaan vihdoin ja viimein! :D Tuntui oudolta haalia ostoskoriin sellaisia ostoksia, joita en ole aikoihin ostanut!! Mukaan tarttui: sämpylöitä, riisipuuroa, pullaa, lettuja ja hilloa. Ja rahkaa sekä leikkelettä ettei ostokset näytä ihan mahdottomilta. ;) Aamupalasta ei ole edes kuvaa :D Kun lautaset oli tyhjät tajusin, että kuvan ottaminen unohtui. :D
Aamun litteä maha :)
Kotiin päästyä pari sämpylää ääntä kohti ja suunnaksi sali! Olin suunnitellut tekeväni selkätreenin, mutta salin pukarissa tajusin versa grippsien olevan kotona. So what! Vanhat Fastin remmit mukaan ja eikun hommiin! Testauksessa ekaa kertaa myös uusi latausjuoma: Mutant Mayhem. Kertakokeilulla tykkäsin ja voin suositella muillekkin! 
Sämpylää ääntä kohti ja jumpalle!
Kotona riisipuuroa, mehukeittoa, sämpylää ja banaanina ääntä kohti. Kyllä muuten riisipuuro maistui hyvältä! :P Tässä vaiheessa olo täysi, mutta ei tukala.

Illalla käytiin viel kaupassa ja miun kaipaamat subit ostamassa. Subin, pullakahvien ja irtokarkkien jälkeen olo on kaamea. Maha turvonnut ja jopa hengittäminen tuntuu työläältä! Letut jäi syömättä ja ei todellakaan haittaa :D  

Päivän olis voinu syödä puhtaammin ja harkitummin. Tää meni nyt näin ja en ota asiasta stressiä. Oloa ei voinut nukkumaan mennessä kehua hyväksi, paremminkin tukalaksi. Yöööh. Aamulla peilistä katsoi nesteinen kroppa, mutta treeni kulki super hyvin! Eiköhän ne ylimääräiset nesteet lähde yhtä nopeasti kuin ilmestyivätkin.
Turvottaa!!
Nyt sitten miettimään oikeasti sitä valmentaja-asiaa. :) Tää tyttö tahtoo rakentaa lihasta ja kiivetä joku kaunis päivä elämänsä kunnossa bikineissä ja korkkareissa lavalle! :)

P.s.

Tätä blogia voi seurata nyt myös bloglovinissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti