sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kaikki kiva loppuu joskus

Huomenna olisi palattava töihin. Rehellisesti sanottuna, olisin voinut jatkaa lomaa vielä toisenkin viikon. Kaiken sen kiireen jälkeen, mitä töissä(kin) on ollut, ei yhden viikon loma ole viroittanut minuu riittävästi töistä. Työasiat on olleet mielessä lähes päivittäin ja miun mielestä se ei oo hyvä juttu. Loman tarkoitus ois kunnolla vieroittautua töistä, eikä todellakaan miettiä työjuttuja.

Ei auta itku markkinoilla, huomenna vietän tehiksellä aamusta iltaan. :D  TERVEELLISIÄ herkkuja on käyty ostamassa lomalta paluun kunniaksi arvon kolleegoille. Nyt en tuokkaan karkkipusseja kahvihuoneen pöydälle! ;) 

Aamulenkin parhaat kaverit! <3
Tää on ollut tosi liikunnantäyteinen loma. Siihen on mahtunut viisi treeniä salilla, kaksi aamuaerobista, yksi ratsastuskerta, kaksi agilitytreeniä (joista toinen oli ihan vaan lyhyt höntsäily) ja metsä-/jäälenkkejä koirien kanssa. Ja shoppailupäivä Kuopion Matkukseen! Kait se jonkunlaista aerobista treeniä on?

Energylle ilmaantui tämän viikon aikana valtava määrä uusia italialaisia Panatta -merkkisiä laitteita. Ja niitähän on tietenkin pitänyt kokeilla. :D Varsinkin selkä-, rinta- ja jalkatreenit tulevat nousemaan uusille ulottuvuuksille. Vipuvarsilaitteiden aatelia, aivan huikeita vekottimia!

Perjantain rinta-ojentajatreenin aikana pääsi ottamaan vähän esimakua uusista laitteista. Flyesit rinnalle uudella laitteella vinopenkin kylkiäisenä, viimeisteli rintatreenin. Ranskalaiselle punnerrukselle oma penkki, tekniikka parantuu ja tuntuma on huikea. Suurin rakkaus kuitenkin roihahti dippikoneen äärellä. Ihanan hapokasta! Ja hupsis, mitkä ojentajat jo peilissä pullisteli dippejä tehdessä! ;)

Tänään tein jaloille, tai paremminkin pakaroille, ekstratreenin. Suorijaloin mavessa piti jo kaivella vyö tukemaan keskivartaloa, kun innostuin laittamaan rautaa tankoon ehkä vähän liikaakin. Lopuksi vielä Panattan vipuvarsi hackissa "oikein päin" syviä kyykkyjä etureisiä hapotellen ja lopuksi vielä väärin päin pakaroita kiusaten. Mahtava laite, ei käynyt alaselkään ollenkaan kuten tavallinen hack!
Kirsikkana kakun päällä pakarapotkut taljassa ja vatsalihaksia uudella laitteella + jalkojen nostoilla penkillä. PHUUUUUH!!!! 

Palautuminen on ollut loppuviikosta huonoa. Olkapäät on kipuillu, yläselkä myös kipeä. Venyttelyä ja rullailua, ei kait se muu auta. Huomisesta alkaen palataan taas tuttuun kolmen treenin rytmiin, ehkä neljä jos ehtii. Loppuviikosta myö syömiset repsahtivat pahasti. Hyi hyi. Huomenna aamulla olisi aika taas astua vaa'alle ja katsoa mikä on tuomio. ;) 
Sanoopa vaaka mitä tahansa alkaa tuloksia hiljalleen näkyä. Jospa sitä kuukauden kuluttua ottaisi taas uudet kehityskuvat ja katsoisi vieläkö ällöttää yhtä paljon kuin ensimmäiset kuvat napatessa.

Jotain muhkuroita?

Ensimmäistä kertaa aikoihin tuntui luontevalta vetäistä päälle farkut ja trikoopaita!

Jostain sieltä ne pyöreät pakarat kehittyy. Samoin lihaksikkaat reidet. :)





Missäs teillä on kehitys näkynyt ensimmäisenä? :) Kuinka nopeasti alkoi tuloksia näkyä? :)

4 kommenttia:

  1. Tää siun blogi on kyllä niin tsemppaava! Ihanaa, että projekti alko samaan aikaan Ylämyllyllä ja Tohmajärvellä, aikamoinen sattuma :) Pitäs joskus nähdä, ikävä on! Mutta noista tuloksista... kehitys on "näkynyt" ensimmäisenä siinä, että täällä nukutaan nykyään todella hyvin ja treeneistä tuli motivaatio tupakoinnin lopettamiseen, eli varmaankin sen henkinen kehitys tuli ensimmäisenä :) -Katja

    VastaaPoista
  2. Kiitos -K-! <3
    Aivan mahtavaa, että projektit starttasivat samaan aikaan. :) Ja vielä hienompaa kuulla, miten muutosta on tapahtunut.
    Unen laadussa on tosiaan muutos tapahtunut. Meikäläinenkään ei enää vetkuttele pitkälle aamupäivään ylös nousemista (vapaapäivänä) ja aamuvuoroon herääminenkään ei oo niin paha kuin ennen.

    Mut vähän huolestuttaa jatkuva itsensä peilailu ja kuvien napsiminen. Itteeniki suorastaan ärsyttää xD

    VastaaPoista
  3. Entä jos kokeilet, että napsit ne kuvat vaan kerran kuussa? Kuukauden 1. maanantai? Varmasti kehitys näyttää suuremmalta :D Mie taas en oo uskaltanu ottaa lähtökuvia ja se ärsyttää... Mitenkään ei oo hyvä! :D

    VastaaPoista
  4. Mie en ote ihan joka kuukausi. About muutaman kuukauden välein ois tarkotus ottaa. Vaa'alla käynti kerran viikossa ja vielä pitäis mittanauha ostaa, että saisi ihan konkreettisia mittoja mittailtua.
    Tähän jää koukkuun! :D

    VastaaPoista