lauantai 15. marraskuuta 2014

Sekametelisoppa

Viime viikosta ei ole mitään kerrottavaa. Alkuviikosta hyviä treenejä ja keskiviikkona pitkästä aikaa hevosen selkään. Torstai aamuna heräsin siihen, että kurkkuun koskee ja niinhän se flunssa rantautui meidän huusholliin. Tosi kiva... :( Treeneissä oli loistava flow päällä ja se loppui nopeasti tuohon kurkun karheuteen. Sen verran oli älyä päässä, että salille ei puolikuntoisena mennä. C-vitamiinia, sinkkiä, D-vitamiinia ja probiootteja huuleen ja eikun toivomaan, että flunssa on nopeasti selätetty. 

Kurkkukipua kesti pari päivää (vain!!!!) ja sitten alkoi räkäralli. Ääni on edelleen mukavan nasaali ja räkää riittää enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Ällöttävää! Viikon treenitauon jälkeen uskaltauduin torstaina varovaisesti salille. Olin samaisena aamuna saanut sähköpostiin upouudet treeni- ja ravinto-ohjelmat, joten polte treenien pariin on valtava!! Tää  viikko viel varovaisesti ja maanantaina täysillä eteenpäin! Olipahan kerrankin aikaa paremmin agilitytreeneille. :)

Maanantaina kävin fyssarilla. Ja taas pohdin onko tarpeen mennä, kun mitään vaivaa ei ole. :) Menin kuitenkin ja keksimällä piti keksiä valitettavaa. No ei sentään. :) Käynti oli sovittu tsekkauskäynniksi ja sellaiseksi se jäi ja uusia aikoja ei ole tarvetta varata. Aika huikeen hieno tunne!!! Kotijumpat ei lopu ja liikkuvuuden kanssa on töitä tehtävänä, mutta fyssarin hoidettavaa miussa ei tällä hetkellä ole. Jalkojen ollessa ok käytiin läpi viel yläselkä eikä sieltäkään mitään isompaa jumitusta löytynyt. "Terveen paperit" kourassa kotiin ja olo on jopa vähän tyhjä, kun ei suunniteltuja käyntejä enää ole.

Miun tulee oikeesti ikävä niitä kaikkia hyviä keskusteluja ja treenivinkkejä! Jokaisella käynnillä käytiin hyviä keskusteluja enimmäkseen treeneihin liittyen. Viime aikaiset keskustelut pyörivät paljon ravitsemuksen ympärillä sekä tämän valloillaan olevan fitnesskohun. Treeneihin olen saanut paljon vinkkejä ihan omaa lajiani varten! Puhumattakaan niistä kyykkyharjoituksista! Olen kiitollinen AINA! Ja mikä parasta, tiedän mistä saan apua, jos kropan kanssa jotain ongelmia tulee. :)

Torstaina salilla käydessä kokeilin maastavedon tekniikka pitkästä aikaa. Kesän alussahan ennen tuota selän rikkoutumista, en ollut kykenevä tekemään liikettä maasta saakka. Nyt asento osui kohdalleen ja liike tuntui oikeasti hyvälle! Ei, mave ei ainakaan toistaiseksi kuulu treeniohjelmaani, mutta hyvälle tuntui kokeilla. Painoa oli hurrrrrjat 50 kg, mutta olisi ollut varaa ladata painoa enemmänkin. Toipilaana jätin urheilut urheilematta ja olin äärimmäisen tyytyväinen siihen, että asento tuntui hyvälle ja tekniikka pysyi kasassa. Vielä kun saisi kyykyt, varsinkin takakyykyn, tuntumaan yhtä luontevalle. Lisäksi liikettä vähän jaloille, selälle sekä olkapäille. Ennen kotiinlähtöä putkirullailin reisiä ja ai tsiisus kun teki kipeää! Kyynel meinasi tirahtaa, kun reiden ulkosyrjiä rullailin.
Niin, olenkin aiemmin jo kirjoitellut valmentajan etsimisestä. Olen saanut kommenttiakin, jossa on kysytty mihin lopputulokseen pohdintojeni kanssa tulin. :) Olen päätynyt tekemään valmennussopimuksen Joonas Haapasaaren kanssa. Yhteistyö on vasta ihan alkumetreillä. Ruokavalio on startattu ja treenit tosiaan starttailen ensi viikolla.
Ei oo nälkä, kun tämmösiä määriä pupeltaa monta kertaa päivässä :D


Kun nyt tosissaan starttaillaan eloa fitnesskisat silmissä kiiluen on myös aika todenteolla ottautua kenkien hankintaan. Tilasin "Caress"-malliset kengät (koko 39), kun olin saanut vihiä että se voisi olla miun jalkaa menevä koko. No voitte vaan arvata oliko??? Lesti tuossa mallissa on todella kapea miun jalkaan ja siinä se suurin ongelma oli. Nuo Caressit on vielä miulla, joten jos kiinnostaa kokeilla tai hankkia ne omaksi saa laittaa viestiä!

Seuraavaksi hankit "Galat", sillä niissä lesti on leveämpi ja aion ottaa ne yhden numeron isompana. Niin ja sentin verran korkeampi korko. Voi aaaapuva!
Huomenna on suuntana Kuopio ja agilitykilpailut. Ensimmäiset sisähallikilpailut, joten saas nähdä miten koira käyttäytyy. Jännittää!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti