torstai 23. lokakuuta 2014

Voihan väsymys!

Koiraharrastajat eivät ole kovinkaan tervepäistä porukkaa. Koiraharrastajalle on täysin normaalia viritellä kello soimaan 02.55 yöllä ja hypätä auton rattiin ja porhaltaa satoja kilometrejä muotovalion arvo mielessä kirkkaana loistaen. Eihän tuo herätys mitään, mutta kotiinkin pitää palata. Yötä myöten ajaen tietenkin, kotona olin klo. 04.05! :D Ja voin sanoa, että kyllä väsytti.
Voihan väsymys!
Palautuminen reissusta on vienyt ihmeen kauan. Maanantaina oli töistä vapaata ja se päivä menikin nukkuessa. Ajatus oli vielä aamupäivällä, että salille menen, mutta väsymys oli vielä iltapäivällä niin voimakas, että sai treenit jäädä. Ei ois ees Mayhemit treeniä maanantaina pelastanu, en ole ihan äsken sellaista uupumuksen tunnetta kokenut.

Tiistaina olin reippaana tyttönä aamusalilla ennen töihin menoa. Treeni kulki tosi hyvin! Tuntui aivan äärimmäisen hyvältä päästä liikkumaan ja koko treenin vedinkin tehden tupla- ja triplasarjoja. Lataria en ottanut, pelkän aamupalan voimalla siis loistotreeni ja ei näkynyt reissuväsymys treenipainoissa. :) Virtaa oli kiitettävästi vielä töihin mennessä, mutta sitten se väsymys taas iski. :(

Keskiviikkoaamuna oli tarkoitus myös käydä aamujumpalla. Heräsin kyllä hyvin herätyskellon soidessa, mutta jo tutuksi tullut uupumus oli taas läsnä. Skippasin aamutreenit ja koin pientä morkkista. Onko väsymys pelkkää laiskuutta vai oikeaa väsymystä? Jatkoin unia vielä hetken, mutta koko päivä meni väsymyksestä kitisten. Olo oli todella nuutunut koko päivän. Mielessä jo kävi, että ei kait nyt vaan mitään flunssaa meinaa tulla? No ei tullut, ainakaan vielä, ja toivottavasti ei tulekkaan!

Tänään olo on jokseenkin normaali. Pitkät yöunet ja kiireetön aamu teki hyvää. Aamupäivästä salille olkapäitä ja ojentajia väsyttämään. Tuli olkapäät muussattua niin, että en meinannut saada juomapulloa nostettua. :D Ojentajatreenin myötä kädet tärisi ja tutisi siihen malliin, että palkkarin juominen meinasi olla mahdoton tehtävä. Ihana tunne, TYKKÄÄN! :) Punttitreenien jälkeen vielä pienet agilitytreenit hallilla ja päivän liikuntasaldo on täynnä. :D Koiratkin oli sitä mieltä, että nyt on nukuttu tarpeeksi.

Todettava on, että vanha ei enää jaksa. Palautuminen reissusta vei yllättävän pitkään. Nyt kuitenkin uudessa iskussa ja täysillä eteenpäin! Ja reissuhan kannatti, sillä kotiin tuomisina oli tuore Viron muotovalio! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti