maanantai 27. lokakuuta 2014

Päivä arjestani

Nää tämmöset päiväni kuvina -postaukset on nyt in, joten miekin ajattelin väsätä sellaisen. Tää idea on muhinut pitkään, mutta en vain ole saanut aikaiseksi (toisinsanoen en oo muistanu ottaa kuvia pitkin päivää 😉)

Valitsin päiväksi tämän viikon maanantain. Pääsääntöisesti perusarkeani. :) 


Herätys klo. 8. Aamu alkaa (aina) puurolla. Jopa J on alkanut syödä puuroa, joskin puoliksi pakotettuna ;) No ei sentään. Puuron sekaan pakastemarjoja ja mehukeittoa, lisäksi yksi riisikakku jonka päälle paksu pino broiskuleikkelettä. 
Myös karvakaverit odottavan aamuisin jotain evästä. ;) Ne on spanieleita, niillä on pohjaton maha ja ikuinen nälkä.


Aamupalan jälkeen otatin kuntokuvat. Tällä kertaa kuntokuvat eivät menneet omaan arkistoon, vaan lähtivät sähköpostitse tulevalle valmentajalle. JAIKS! Kauhulla ja innolla odottelen palautetta ja jatkosuunnitelmia. :) Itseäni kuvien katsominen tällä hetkellä jopa ahdistaa :/

Kuvien jälkeen oli suunta salille selkätreenin kimppuun. Kulmasoutua, high row:ta, alataljaa, pull downia, low row:ta ja ylätaljaa. Tuplaa ja triplaa koko treeni, osui ja uppos! :)

Ekstraa tässä päivässä oli uusi trimmiasiakas. :) Trimmaan siis koiria pientä kovausta vastaan. Yleensä trimmattavat ovat englanninspringerspanieleita, koska ko. rotu on se kaikista tutuin. :)

Trimmaukseen meni aikaa n. tunti ja sen jälkeen oli suunnattava ruokaostoksille. Mie en tykkää kaupassa kiertelystä ja noudatan yleensä samaa kaavaa: kasvikset, tarvittaessa leipää, leikkelettä, tarvittaessa maitotuotteita, kananmunia, eväät töihin, mehukeitto ja muut pakolliset esim. pesuaineet. Tänään lihat tuli hankittua karelian lihajalosteelta: kilo maustamatonta broiskun rintafilettä ja kilo naudan jauhelihaa.

Pyrin pitämään huolta siitä, että nukun vähintään kaksi tuntia ennen yövuoroon menoa. Mielellään jopa enemmän. Vuoro alkaa klo. 20 ja sitä ennen syön kotona lämpimän aterian. Evääksi lähti tälle kertaa mukaan salaattibaarin salaatti broiskulla ja pulled porkilla. Oli muuten hyvää! :P
Yö oli kohtalaisen rauhallinen ja tuntui ettei se lopu koskaan :D

Aamulla klo. 9 kömmin peiton alle. Phuuh. Yksi touhunkas päivä (ja yö) oli takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti