lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kahden treenin päivä

Otsikko kuulostaa tehokkaammalta mitä ehkä todellisuudessa oli. ;) On todellakaan tehnyt kahta salitreeniä, yhden vain. Toinen treeni oli agilityä, mutta hengästymättä ei niistä treeneistä selvitty.

Peukutus hyville treeneille!
Aamulla käytiin J:n kanssa tekemässä rintaa, olkapäitä ja ojentajia. Kyllä se penkin tekeminen on kivaa kaverin kanssa. Treenipainot vaan aika onnettomia. Treenikaverin kanssa uskaltaa tehdä vaikka niitä ykkösiä, mikä tekee korvien välille hyvää. Miulle ainakin on yksin treenatessa hankalaa lisätä rohkeesti painoja, sillä pelkään jääväni jumiin niiden alle. :D Ja yksin tehdessä ei saa tehtyä/uskalla tehdä penkkisarjoja rehellisesti loppuun saakka. 

Valmiina punnertamaan!
Ekaa kertaa tein myös pystypunnerrusta kässäreillä J:n varmistaessa. Phuuuuh mikä polte olkapäissä! Nauroin J:lle, että miten ihmeessä oon ennen saanu treenattua ilman kaveria. ;)

Salitreenien jälkeen kävin kotona lepäilemässä (ja syömässä) hetken ennen suunnistusta treenihallille. Oltiin Uun kanssa super hyvässä koulutuksessa ja rata oli meille just sopiva. Agilityä harrastamattomille voin kertoa, että ei todellakaan ole helppoa ohjata koiraa, edetä rataa juosten ja antaa suullisia käskyjä samaan aikaan. :D Tervetuloa kokeilemaan miltä ohjaaminen tuntuu! ;) Voin antaa Uun lainaan. ;)
Ei oo eilisistä treeneistä :D
Aksatreeneissä huomasin, että on salilla puurtamisesta tottavie ollut hyötyä. Hengästyin kyllä, mutta hengitys tasaantui nopeammin ja pystyin antamaan kunnolla käskyt aina viimeiseen esteeseen saakka (radalla 31 estettä). Ja kun jaksan itse juosta kovemmin, liikkuu myös koira nopeammin. :)
Sain myös kouluttajalta kehuja hyvästä ohjauksesta ja uskon kunnon kohotuksella olevan siihen iso vaikutus. :) Koordinaatio on parempi ja jalat ketterämmät.

Taitaa tältä päivältä jalkatreenit tekemättä. Eilen tosiaan juostiin ja nyt taidan lähteä lenkille raikkaaseen ulkoilmaan. Aamupäivä meni lemmikkiliike Sohvin Valinnan 1v.-synttäreillä Uljaksen kanssa.
Meidän kantapaikka :D Paras palvelu ja valikoima! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti