maanantai 10. maaliskuuta 2014

Hauska viikonloppu

Lauantai aamupäivä meni hyvässä seurassa koiratarvikeliikkeen 1-v. synttäreillä. Kivaa oli nähdä tuttuja ja toki tutustua uusiin ihmisiin. :) Hyvää tokotreeni, ja ennen kaikkea häiriötreeniä, saatiin Uljaksen kanssa. :) Pieniä juttuja, mutta meille sitäkin tärkeämpiä.



Iltapäivällä käytiin pitkä kävelylenkki, reilu tunnin mittainen, raittiissa ilmassa. Koirat jätettiin kotiin ja ihan kahestaan J:n kanssa käytiin katselemassa mitä kaikkea Ylämyllyltä löytyykään. :) Hyvää teki.




Eilinen meni töissä. Kyl se vaan jotenkin koko päivä menee "hukkaan", kun on nejän seinän sisällä 12-21.30. :( Ruokailut oli jees, muistin juoda vettä ja illalla ei olo ollu karmeen turvoksissa. Ehkäpä alan oppia? :D Vaivihkaa käväisin jo illalla vaa'alla ja jo silloin tiesin, että nyt on paino tullut tavoitteiden mukaisesti alaspäin. Jippii!!! :D

Nyt ois hyvä hetki ihan pikkuisen kehua itteeni. ;) iltavuoron jälkeinen aamuvuoro on aina kamala. Yöunet jää nafteiksi ja olo on sen mukainen. Tän projektin myötä on kuitenkin unentarve vähentynyt. Siitä hyvästä aamuvuoro meni virkeästi ja aamulla kellon soidessa olo oli oikeasti levännyt?! Uskomatonta mutta totta! Töissä olin jotenkin lähtökuopissa koko ajan ja koko päivän oli ajatuksissa, että lenkille on pakko päästä. :D Ei muuten ihan äsköttäin sellaista fiilistä ole ollut.
Kotiin päästyä istahdin sohvalle ja vihjailin lenkille lähdöstä. Nopsasti kuitenkin ajatus päiväunista tuli mieleen ja sanoinkin J:lle, että josko sitä kuitenkin ottais päikkärit. Lujitin mielen, lenkkikamat niskaan, pojille valjaat ja menoks! Tunnin verran taas tassuteltiin ja sinne jäi päiväuniajatukset. Hurraa! Hyvä mie!

Huomenna jää liikkuminen vähäiseksi, kiitos piiiiiitkän työpäivän. Keskiviikkona ois tarkoitus käydä salilla treenaamassa selkää, käydä aksahallilla aksaamassa ja mennä yöks töihin. Loppuviikko olkoot siis treenien täyteisempi mitä alkuviikko. :)

Mites teillä on viikko lähtenyt käyntiin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti