tiistai 18. helmikuuta 2014

Uusi vaihde silmään

Voi tsiisus mikä jalkatreeni tuli vedettyä tänään! Oon vieläkin jotenkin ihmeissään siitä, miten täysillä tein ja ylitin itseni monessa liikkeessä! 

Treenilaturiin on löytynyt nyt sopiva annos. Nakkaan sen ääntä kohti juuri ennen salille lähtöä. Pukkarissa alkaa tuntua kasvojen pientä pistelyä. Olo ei ole mitenkään hyperaktiivinen, mutta keskittyminen toimii ja painoja olen saanut lisätä ja muutaman toiston enemmän jaksaa tehdä kuin ilman. Se siis toimii kuten pitääkin! :) About kolme tai neljä liikettä pystyy laturin boostaamana tehdä, sitten alkaa sen teho hävitä. Tehon häviämisen huomaan lähinnä keskittymiskyvyn heikentymisenä.

Laturi teki ihmeitä tänäänkin! Vuorossa jalkatreeni ja oikein odotin, että pääsen tekemään Hack kyykkyä. :D Treeni oli todella yksinkertainen, mutta RASKAS! Koskaan ennen ei treenatessa ole paha olo tullut, tänään tuli. Lattialla istuessa ja puhallellessa mietin, että tulikohan mentyä "hieman" äärirajoille oman kunnon kanssa.
Pysähtynyt ilme kertoo, että mimmi on ihan LOPPU :D

Tämän päivän treeni koostui seuraavista liikkeistä:
- Hack kyykky: suoria sarjoja, J varmistamassa jos ei viimeiset toistot nousekkaan.
- Prässi: yksi suora sarja ja kaksi pudotussarjaa. Technogymin prässi on hullu laite! Kiva olisi tietää mitä se painaa "yksin", ilman painoja.
- Askelkyykky etummainen jalka korokkeella smithissä: kolme suoraa sarjaa pumppaille. Pakaraosasto oli tulessa!!
- Pakarakone: kaksi suoraa sarjaa. Tässä vaiheessa oli jo sen verran paha olo, ettei enää pystynyt tekemään enempää :D

Prässi, joka vei mehut mimmistä täysin! :D

On muuten kivaa, kun on treenikaveri! Voi turvallisin mielin lisätä painoa ja tehdä sarjat loppuun, kun voi luottaa siihen, että apua saa jos sitä tarvitsee. :) Tänään J oli tukena ja turvana Hack kyykyssä ja prässissä. Ei sen tarvinnut auttaa, mutta pelkkä vieressä olo tsemppasi ja ei tarvinnut pelätä painojen alle lyhistymistä. ;)

Päivän loppuhuipennuksena oli Gazozin paketin saapuminen. Sen puljun paketit tulee aina tosi NOPEASTI! Paketti sisälti mm. uudet treenipopot. Noita tossuja oon kuolannut jo vaikka miten pitkään! Ovat tosi kivat jalassa. :) Napakat ja pohja kivan ohut. Perjantaina pääsevät testaukseen! :)

Paketti sisälti lisäksi pari paitaa ja kaupanpäällisinä ärtsyn pinkki shakeri. :D J totesi vaan, että joko taas meille tuli yksi uusi sheikkeri. :D

Kuinkas blogin lukijoiden treeniviikko on alkanut? :)
Mitkä on teidän suosikki liikkeet esim. jalkatreenissä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti