sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Treeniohjelman päivitys

Miltei kaksi kuukautta on nyt takana valmennusta. Kuntokuvat lähetin valmentajalle alkuviikosta. Omaan silmään tiettyihin paikkoihin on mukavasti tässä pienessä ajassa kehitystä tullut ja tietyt paikat junnaa paikoillaan. Valkun kommentit vastasi omia näkemyksiä ja piru vie kivalle se tuntui saada myös ammattilaisen suusta palaute, että asioita on tehty oikein. :)
Vuoden vaihteen jalkatreeni kaihertaa mielessä vielä. Ja takareidet ja tarakan seutu on se suurin murheenkryyni. Sinne tarvitaan lihasta kipeästi ja niinpä härkää on nyt tartuttu sarvista. Jalkatreenit kokivat pientä muutosta: pakaranseutua kuritetaan nyt jatkossa kaksi kertaa viikossa! 
Lokakuun loppu -14
Tammikuun alku -15



















Sisulla on myös painoja treeneissä nostettu ja sarjoja vähän lyhennetty. Siitähän sitä palautetta tuli, että ei tartteis yhtä työsarjaa kitkuttaa puolta päivää. Korvien välissä on paha lukko, joka on kehityksen tiellä. Lukko alkaa aukeamaan ja ennätykset paukkuu! 

Uusi vaihde on tuonut myös vähän huolia ja murheita. Kolotuksia on siellä sun täällä, mutta ihan uutena on kipuilevat polvet. Joskus pituuskasvun kulta-aikana oli polvien kanssa ongelmia, mutta koskaan ennen ne eivät ole kipuilleet esim. kyykystä ylös noustessa. Noh, nyt kipuilee. Ei onneksi pahasti, mutta kuitenkin. Myös olkapäät vihoittelee. Ja lonkankoukistajat ovat ottaneet kunnolla itseensä, kun olen tehostetusti pyrkinyt liikkuvuutta kehittää ja venyvyyttä parantaa. :( Turhauttavaa todeta, että en oo enää nuori ja kivuton. Nuori kyllä, kivuton ei. :D

Kroppa on muutenkin hieman väsähtäneen oloinen. Nälkä on KOKO AJAN. Yksikään syöty ateria ei nälkää kunnolla poista. Syötyä on tunne, että jotain pitäisi vielä saada. Olen myös ollut taas väsyneempi. Keskiviikkona tuli nukutta päiväunet ennen treenejä. Ja nytkin suunnittelen, että pienet päikkärit ois kivat, vaikka yöllä tuli nukuttua 9 tuntia ja on vapaapäivä ja mitään rasittavaa en ole tehnyt (paitsi ollut kouluttamassa koirakoita, mutta se on ihan kivaa). Joskohan sitä kohta saisi evästä lisää?

Treeniviikko oli kaiken kaikkiaan onnistunut. Treenit oli helppo sijoitella töiden lomaan tasaisesti ja oikeasti hyviä treenejä tuli tehtyä hienoisesta väsymyksestä huolimatta. Paras oli ehdottomasti selkätreeni, sillä selkäfileet oli hellänä vielä pari päivää treenin jälkeenkin. 

Mites teidän treeniviikko? Joko arki on palautunut uomiinsa erinäisten pyhien jäljiltä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti