tiistai 11. helmikuuta 2014

Treeniä salin ulkopuolella

Eipä ole huvittanut mennä salille nyt, kun tietää että remonttimylläkkä on pahimmillaan. Toisaalta kivoja juttuja olikin jo suunniteltu. :) Ja lihashuoltoon on kotona panostettu (venyttely, putkirullailu) ja jo innolla odottelen uusia laitteiden testailua salin puolella.
Putkirullailua ja salin remontin mukana tuoma uusi laitetuttavuus!
Sunnuntaina tosiaan juostiin Uljaksen kanssa agilitykoulutuksessa. Turha tulla sanomaan, että agility ei ole urheilua! Lajia kokeilemattomat voisivat juosta ennalta suunnitellun radan suuntaa vaihtaen ja kovaa juostessaan huudella estekäskyjä. :D Ja mielellään vielä ohjata mielikuvitus koiraa, eli käyttää myös käsiä näyttämään minne on tarkotus mennä. ;)

Radalla oli 27 estettä suoritettavana. Ja kun kerta oikeissa treeneissä ollaan, vedetään myös täysillä! Viimeistä kertaa rataa juostessa mietin radan loppusuoralla, että nyt pitää päästä kunnialla loppuun, ettei tartte enää aloittaa alusta. ;) Se tunne, kun happi meinaa loppua mutta on vaan pakko jatkaa täysillä. <3 PARHAUTTA! Koutsilta tuli palautetta, että nyt on asenne kohdillaan. :D

Eilen vietin "lusmupäivää". Olkoot se sitten nimeltään lepopäivä. Lepopäivälle oli tulevaisuuden kannalta tärkeä suunnitelma. Olen omistanut silmälasit lapsesta saakka. 18-vuotiaana sain ensimmäiset piilolinssit. Viime vuosina olen käytännössä kokonaan luopunut piilareista kuivien silmien vuoksi. Useamman vuoden ajan on ollut ajatus laserleikkauksesta ja silmälasittomasta elämästä. Nyt vihdoin, kävin varaamassa ajan leikkausarvioon. :) Harmi vaan, että lääkäriaika meni vasta maaliskuun puoleenväliin. Mutta askel on nyt otettu kohti rillitöntä eloa. :)

Lepo <3
 Illalla käytiin koiruuksien kanssa tassuttelemassa reilu tunnin lenkki. Meno ei päätä huimannut, tasaisessa liikkeessä rasvaa tiristellen. :) Koirat ne ei kyllä tuollaisilla lenkeillä väsy. :D Aivan mahdottomat rallit piti rallatella takapihalla vielä iltapissalla käydessä. 

Tänään sitten olikin todellinen treenipäivä. :) Nimittäin tauon jälkeen kiipesin hevosen selkään. Taukoahan se varsinaisesti ollut kuin pari kuukautta. :D Kyllä se vaan on raskasta liikuntaa! Ei vaan kyydissä istumista! 10 minuutissa hiki valui pitkin selkää ja hengästytti. N. 20 minuutin ratsastuksen jälkeen huomaa, miten lihakset on jo sen verran väsyneenä, ettei istunta toimi kunnolla. On se vaan rakas harrastus. <3 Hymyilyttää ja paljon! <3 Suosittelen kaikkia kokeilemaan!

Herra Hevoinen <3
Huomenna on satavarmasti jalat kipeät. :D Huomenna suuntana aamuvuoro ja illalla agilityä. Ei siis lepoa huomennakaan. ;) Torstaina sitten seuraavan kerran salille. Vuorossa rintaa, olkapäitä ja ojentajia. :)

Kuinkas teidän treeniviikko on alkanut? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti