lauantai 8. helmikuuta 2014

Hyvä viikko :)

Alkuviikosta mietin mitä tästä oikein tulee. Olin aivan poikki työputkesta. Tiistai aamuna nousin aamulla hyvissä ajoin ja hyvin nukkuneena. Kävin lenkin (!!!!!) poikien kanssa, söin aamupalan ja suunnittelin salille lähtöä, kunnes iski aivan kaamea olo. Oksetti ja mietinkin jo että iskeekö mahatauti. Toisena vaihtoehtona migreeni. :/ Painelin takaisin sänkyyn suunnitelmissa pienet aamupäiväunet. Nukuin joo, melkein NELJÄ tuntia! Tais olla vähän univelkaa? Unien jälkeen pahaolo oli tiessään ja suuntasin salille.
Töihin menossa. VÄSYTTÄÄ :D
Kevyttä viikkoa olen viettänyt. Käytännössä siis pienillä painoilla (joka treenissähän ne on pienet ;) ) pitkiä sarjoja keskittyen hyvään tuntumaan. Kyllähän se väsymys meinasi selkä/hauis treenissä painaa, mutta tyytyväisenä lähdin kotiin. Parin päivän päästä olin vielä tyytyväisempi, latseissa tuntui, että treenattu on! :)

Treeniliikkeiden määrää olen myös vähentänyt. Supersarjoja on jokaisessa treenissä nyt ollut. Olkapäät oli mahtiesimerkki, jossa supersarjat toimii aivan törkeen hyvin. <3 Punnerrusten perään vipunostoja ja kirsikkana kakun päällä viimeisessä sarjassa pudotus. Tuollaisen setin jälkeen oli olkapäät tulessa ja en meinannut saada nostettu 2,5 kg:n levyjä telineeseen takaisin. :D
Olkapäätreenin jälkeen pukkaripönötystä
Kasvakaa muskelit kasvakaa!!
Ostin myös latausjuomajauheen. Päädyin nyt aluksi Fastin workout Shockiin, makuna veriappelsiini. Mannisen Mania oli toinen vaihtoehto, mutta verkkokaupassa, josta tilasin muita juttuja oli Mania loppunut. :( Olin varustautunut pahaan makuun, mutta yllätyin positiivisesti :) Varovaisella annoksella aloitin, ja vireyttä juoma nosti. Mitään sen suurempaa vaikutusta en huomannut. Tänään ennen jalkatreeniä kasvoissa tuntui pientä pistelyä ja pumppi oli mahtava! Oliko syynä latari vai hieman erilainen jalkatreeni, en tiedä.
Testailu jatkuu. :)

Shoppailut eivät suinkaan loppuneet siihen. ;) Taisinkin jo viime postauksessa vihjata, että tein tilauksen mass.fi verkkokauppaan. Sieltä tuli paketti nopsasti! Ja pakettihan sisälti: prodejauhetta jonka makuna stracciatella (SUPER HYVÄÄ!!!!!!), yhdet housut ja kauan himoitsemani Better Bodiesin camokuvioinen paita. :P Yövuoroissa shoppailu on petollista! ;)

Jalkatreenin jälkeistä posettelua UUSI paita päällä. Toi on niin hyvä!
Huomenna osallistun Uun kanssa agilitykoulutukseen oman seuran hallilla. Rata on PITKÄ ja juosta saa varmasti. Toivottavasti jalat suostuu toimimaan tän päiväisen jalkatreenin jälkeen. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti