keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Rakas päiväkirja

Kommentteja tuli useampia liittyen ohjelman rakentamiseen. Kiitos niistä! :) Mukavaa huomata, että lukijoita löytyy :)

Nyt on rakentunut ohjelman runko. Salilla tulen käymään kolme kertaa viikossa, useammin jos vain aikaa on. Jako pysyy toistaiseksi samana mitä tämän kuluneen kuukauden se on ollut. No mutta mikä sitten muuttui entiseen. Sehän ei riitä, että liikkeet on vain kirjattu ylös. Noh, olen pohtinut neljän viikon kiertoa. Jossa ensimmäisenä viikkona toistot ovat 12-15, toisena viikkona 8-12, kolmantena 6-8 ja neljäs viikko on ns. kevyt viikko jolloin mennään kroppa läpi pieniä painoja käyttäen ja pitkää sarjaa (n. 15 toistoa) tehden. 

Vastaavanlaisella ohjelmalla tein joskus vuonna 2008. Tämä suunnitelma oli siis pt:n tekemä. Silloin se tuntui raskaalle, mutta tuloksia tuli! :) Ja tuloksiahan tässä nimenomaan haetaan.

Kaivelin kaapin kätköistä vanhan treenipäiväkirjan, jossa tiesin tyhjiä sivuja olevan vielä paljon. :) Olen ottanut ko. vihkon käyttöön 15.5.2007! Huikeeta. Vihkoa selaillessa totesin vuoden 2008 olleen paras treenivuosi. Treenaaminen oli suunnitelmallista ja treenipainoja katsellen tulosta tuli. Taas kerran motivaatio otti ison askeleen eteenpäin. Noihin 2008 vuoden lukuihin pyritään ja laitetaan vielä paremmaksi! :) 
Hymy huulilla lueskelin päiviksen merkintöjä ja vieläkin muistan sen huikean onnen tunteen, kun onnistuin tekemään penkkiä 50 kilolla ja kokonaiset kahdeksan toistoa!



Treenipäiviksen täyttö alkoi siis tänään. Eletään tuota "kolmatta viikkoa" eli kovia, lyhyitä sarjoja. Pidempää sarjaa on jo miltei kuukausi tullut pumppailtua, joten nyt etsitään kadonneita voimia! :) Aika hyvin alkaa jo arvio omista voimista toimia ja toistomäärät jäivät 6-12 toistoon. Tänään korostui myös treenikaverin tärkeys. Sitä saa ihan uutta potkua, kun joku tsemppaa ja on varmistamassa. =)

Hieman vielä mietityttää onko rinta-olkapää-ojentaja -päivä hieman liian raskas. Liikkeitä tulee monta ja viimeisissä liikkeissä meinaa jo pää pettää voimista puhumattakaan. Voisikohan esim. aminohappojuomasta olla tälläisina päivinä hyötyä? Myöskin latausjuomista olisi kivaa saada mielipiteitä. :) Onko tässä vaiheessa sellainen turhaa hifistelyä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti