keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Mistä tämä kaikki on alkanut?

Rakkain harrastus ikinä! <3
Innostus salitreeniin on lähtöisin ajalta, kun olin 9-luokkalainen. Oltiin liikuntatunnilla paikallisella salilla Savonlinnassa ja sieltä se innostus sai alkunsa. Vielä silloin en aloittanut salilla käymistä, mutta lukion ensimmäisellä luokalla aloitin säännöllisen salilla käymisen.

Tuolloin myös harrastin ratsastusta ja salitreeni tuki todella hyvin sitäkin lajia. Vuosittaisissa kuntotesteissä näkyi myös salitreenin hyödyt. Motivaatiota oli! :) 
Koitti aika, kun muutin pois Savonlinnasta omilleni. Jonkun aikaa meni, kunnes kaverin kanssa aloitettiin taas salijumpat. Kaverin innostus lopahti, miun ei. Jossain vaiheessa vaihdoin toisen kaverin suosituksesta salia ja aloin käymään nykyisellä Foreverillä (silloinen kuntokeskus Kaisla). Siellä kävinkin monta vuotta! Jäsenyyteen kuului oman ohjaajan tekemä ohjelma tukemaan tavoitteita. Tuolloin ilmoitin haluavani kasvattaa lihasta ihan tosissaan ja ohjelmat oli sen mukaiset. Suorastaan harmittaa, etten silloisia kuntokuvia löydä nyt mistään. Samaan aikaan tuli kuvioihin myös ravitsemuksen itseopiskelu (lehdet, netti ym.) ja pyrin oikealla ravinnolla tukemaan lihaskasvua. Edellisessä postauksessa mainitsinkin, että tukea ei silloin kotoa oikein tullut.

Yli-iloinen koiraharrastaja
Hiljalleen innostus alkoi laskea.. Meninkö hieman liiallisuuksiin treenaamisen ja ravitsemuksen kanssa. Paketti ei oikein pysynyt kasassa ja turhautuminen iski. Kehitys pysähtyi ja into treenaamiseen lopahti. Kesätyöt toisella paikkakunnalla ja treenaaminen loppui kokonaan. Ja syksyllä ei sitten ollutkaan enää motivaatiota mennä salille.

Vuoden verran lusmuilin. Sitten avattiin aivan naapuriin uusi kuntosali. Siellä jaksoin käydä muutaman kuukauden, mutta salin pienuus ja laitteiden vähyys söi motivaatiota. Tuolloin oli jo koiraharrastus vahvana ja agilityhalli houkutteli hikistä punttisalia enemmän. :D Sitten tuli toinen koira, ja ajauduin vain syvemmälle koiraharrastukseen. :D
Keppitreenit Uljaksen kanssa





Viime kesänä muutettiin pitkän haaveilun jälkeen omakotitaloon Ylämyllylle. Ja vajaan kilometrin päässä sijaitsee kuntosali Energy. Jo kesällä heräili pieni punttiSatu, mutta se jäikin sitten vain haaveilun asteelle. Jo tuolloin houkuttelin miestä mukaan, mutta ei häntä kiinnostanut. Toisaalta hän oli myös viikot poissa kotoa. Lenkillä tuli käytyä koirien kanssa. Mutta koskaan en ole lenkkeilystä erityisesti nauttinut. Juokseminen/hölkkääminen/käveleminen ei vaan oo miun juttu.

Ja sitten koitti vuosi 2014. Salikortit hommattu ja viikkoon mahtunut vähintään kolme salitreeniä! Jeiij! Ja intoa on kuin ilmapallossa. Ruokailut ovat siistiytymässä, lisäravinteita löytyy ja treeniliikkeet ovat yllättävät hyvin muistuneet mieleen ja kerta kerralta voimatasot nousevat.


Ja kun tästä kerta on tehty julkista, tein siitä vielä julkisempaa.
Tämän projektin löytää nyt myös Facebookista nimellä Project ME! Saa tykätä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti