lauantai 25. tammikuuta 2014

Ohjelman suunnittelemisen vaikeus

Satu <3 Better Bodies :D
Tai ei ehkä vaikeus mutta haaste.

Kiitos vuorotyön elämä ei todellakaan ole säännöllistä. Ainoa säännöllinen juttu tällä hetkellä on keskiviikko illan agilityn ryhmätreenit. Ei oikein toimi, jos suunnittelee käyvänsä salilla esim. maanantaina, keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina. Joskus on käytävä kolmena peräkkäisenä päivänä (kuten tällä viikolla kävin) tai sitten vastaavasti tulee useampi treenitön päivä peräkkäin.

Nelisen viikkoa on nyt salilla käyty ja jonkinlainen treenikierto on muodostunut. Mutta varsinaista ohjelmaa en ole, vieläkään, suunnitellut. Treenijako on ollut seuraavanlainen:
* Selkä + hauis
* Rinta + olkapäät + ojentajat
* Jalat

Jos on mahdollista päästä käymään neljä kertaa salilla, treenailen heikointa kohtaa. Tänään tein selälle ekstra jumppaa.

Liikkeet ovat vaihdelleet, sillä olen halunnut kokeilla uuden salin laitteita ja tunnustella ja muistutella tekniikoita. Nopeasti ne muistuvat mieleen! Ja nousevan raudan määrä kasvaa kerta kerralta! Jeiiii!!!

Mutta siihen ohjelman tekoon. Jatkanko tuolla jaolla, mitä tähän saakka vai vaihtaisinko sen vetäviin + työntäviin? Voi nimittäin olla viikkoja, ettei jumppaamaan pääse kuin kahdesti. Olisiko kenelläkään antaa vinkkejä? :)

Joku voisi sanoa, että viikoittain istahda alas ja kirjoita kalenteriin viikon suunnitelma ja noudata sitä. Ahdistunko siitä liikaa?? Lopahtaako motivaatio liian aikataulutettuun elämään?

Taidan taas ajatella liikaa toteuttamisen sijaan :D

"Pieni" sylikoira U <3

Iltapalarahkaa himoitseva spaanieli


2 kommenttia:

  1. Itsellänikin on vuorotyö ja kun työvuoro listat tulevat niin suunnitellen myös treenit aina sen mukaan. Joko aina ennen töitä tai töiden jälkeen, riippuen siitä onko aamu- vai iltavuoroja. Itse olen kyllä aina ollut suunnittelijaihminen, joten ahdistuisin jopa enemmän siitä jos en olisi suunnitellut treeneilleni aikataulua :D

    VastaaPoista
  2. Miulla toimii jonkun aikaa hyvin tiukka aikatauluttaminen, mutta sitten iskee ahdistus. :D
    Koiraharrastus vaikuttaa hieman aikataulujen suunnitteluun, sillä erilaisia kokousaikoja ym. joutuu sumplimaan lyhyelläkin aikataululla.

    Kuinka helppoa olisikaan tehdä säännöllistä päivätyötä! :D

    VastaaPoista