tiistai 21. huhtikuuta 2015

Fitnesshuumaa

En päässyt katsomaan Fitness Classicia paikanpäälle muiden menojen vuoksi. Onneksi eletään tätä sosiaalisen median kulta-aikaa ja tapahtumia pystyi seuraamaan hyvinkin ajantasaisesti. Varsinkin tiettyjä kilpailijoita olin seuraillut, ja odotin innolla heidän lavakuntoa ja pärjäämistä. Erityisesti seurasin oman valmentajan valmennettavia Eevi-Pirre Rautiaista (bikini), Meri Kohosta (body fitness) sekä Aino Kososta (bikini). Lisäksi seurailin Elina Oinosta (body fitness), Maria Virkkusta (body fitness) ja Heli Räsästä (body fitness).



Upea fysiikka nuorella naisella. Vau Meri!
Eevi-Pirre
Aino
Valmentajani suojatit tekivät upean työn! Eevi-Pirre masters 35 SM5! Meri junnujen SM2!!! Ja Aino omassa sarjassaan upeasti 6. Vau! Kaikilla aivan mielettömän hienot viimeistelyt ja kunnot. 

Elina Oinonen ei pettänyt. Älyttömän hieno fysiikka! Hieman kireämpi voisi olla, mutta onneksi on vielä EM kisoihin aikaa. Elinan lookki lavalla oli muutenkin omaa silmääni miellyttävä. 
Upea Elina Oinonen!
Maria numerolla 262
Maria Virkkunen kisasi pitkässä sarjassa, joka siis olisi se sama sarja jossa itsekkin olisin kisaamassa. Marian kunto näytti lupaavalta pari viikkoa sitten, mutta lavalla kunto ei näyttänytkään sitten niin hyvältä. Täyteläisyyttä olisin kaipaillut ja parempia poseerauksia. Kapeaakin hartialinjaa voi kompensoida hyvillä poseerauksilla.
Muistutus siis myös itselleni, että poseerauksia on treenattava paljon ja ne ei saa olla liian suppeita!


Team Energyä edusti Heli Räsänen Joensuusta. Hän kisasi masters 35 -sarjassa ja pärjäsi upeasti! Lopputulos oli SM5! Jotain kuitenkin jäi puuttumaan. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota poseerauksiin: selkä ei auennut ja silloin jää etuasentokin puutteelliseksi. Lisäksi jalat olivat jääneet huomattavasti (liian) pehmeäksi verrattuna yläkroppaan. 

Kaikista sarjoista löytyy aina pahasti kesken jääneitä kuntoja. Ja niin oli nytkin. Eikö kukaan kerro niille kilpailijoille, että kunto on auttamatta sellainen ettei se riitä yhtään mihinkään? Onko se vaan niin vahva halu mennä lavalle näyttämään myös se täysin kesken oleva kunto? Luulisi kaikkien leikkiin ryhtyneiden tietävän, mitä noissa kisoissa haetaan. Missä kohtaa on valmentajan tehtävä viheltää peliä poikki? Vai voiko valmentaja sanoa, että lavalle ei ole asiaa?
Peli on kovaa, kun kyseessä on ulkonäköön perustuva URHEILUlaji. Kaikissa urheilulajeissa on joku tietty päämäärä, mihin jokainen urheilija pyrkii. (Body)Fitneksessä se on rasvaton kroppa, jossa on sopusuhtaisesti lihasta ympäri kroppaa. Oma pahin pelko on, että veisin lavalle pehmeän kunnon! Siis oikeasti pehmeän. Pari kiloa liian pehmeä on vielä hyväksyttävä, mutta useamman kilon pehmeys ei. Kilpailija nro. 260 olisi mielestäni voinut jättää nousematta lavalle. Sori vaan.
Nro 260. Ei noin....
Kuka oli siun suosikki kisaaja? Mikä teki hänestä juuri siun suosikin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti