sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Melkein lomalla

Miten huippua onkaan ollut, kun oli töistä kokonaiset kuusi päivää vapaata! Miniloma suorastaan! Vaikka vapaa-aika on kivaa, tykkään siitä miten työpäivät rytmittää arkea. Toisinsanoen miun on helpompi hallita mm. syömisiä ja syön varmasti kaikki ateriat :D Vapaapäivinä kun nukkuu pitkään ja puuhastelee yhtä sun toista meinaa se syöminen unohtua. 

Kuluneen viikon plussat:
- Tiistaista saakka vapaata
- Kiireettömiä aamuja. :) 
- Pt-treenit Savonlinnassa. Miten voikaan olkapäiden treenaaminen olla niin ihanan kamalaa?! Uusien tekniikoiden opettelu.
- Vierailu mummon luona terveyskeskuksessa <3

Miinukset:
- Epäonnistuneet agilitykisat. Pitäiskö jo uskoa, ettei tuo naapuriseuran halli kisapaikkana vaan oo meille hyvä?!? :D
- Väärät ja huonot treenitekniikat. Suututtaa kun ei vaan osaa ja vanhoista tavoista on vaikea päästä irti.
- Jotenkin kaikenkaikkiaan alakuloinen viikko. Vaikka miten on kivaa olla vapaalla, ei tää vaan oo yhtään ollu miun viikko! Yks jos toinen pieni asia mennyt pieleen. Aina ei vaan suju!

Treenijärjestystä joutui vähän sumplimaan viikon aikana. En menny ihan perinteisen kaavan mukaan. Kaikki neljä punttijumppaa tuli tehtyä ja enemmänkin ois ollu intoa käydä. Treeneissä sarjapainot nousussa, mutta väkisinkin tulee mietittyä että nouseeko painot tekniikan mennessä huonommaksi? Tartteis kaikissa treeneissä olla joku kattomassa, että onko ne kyynärpäät ylhäällä ja kainalot auki vai ei ;) Tai peffa takana ja rinta auki. :D 

Nälkä on tullut (taas) takaisin! Vielä en kuulemma kuitenkaan ruokaa saa lisää. :/ Se on jännä, että taas meni viikko puputtaen ja tuskaillen miten ei jaksa syödä ja sitten yks kaks ruokaa uppoaisi enemmänkin ja nälkä tulee takaisin. Paino pyörii siinä 75 kilossa. Alkuviikosta jopa vähän enemmän, mutta kroppa oli ihan turvoksissa. Yöh. 

Kroppa on aikalailla kauttaaltaan kipeänä pt-treenien jäljiltä. Uudet asennot saa selkälihakset jumiin, olkapäät ei oo koskaan ennen olleet näin kipeenä ja rintalihoihinkin koskee. Ojentajiin ei koske! :D Phuuh. Oma hieroja olisi tosi kiva?!? Anyone?

Edessä olisi kaksi pitkää päivää töissä. Eli ruokaa saa tehdä valmiiksi kiitettävän määrän. Huomenna olisi tarkoitus myös starttailla uusi treeniviikko ennen töihin menoa selkä-hauis treenillä. Niin ja ensi viikolla pt-treenit ja vuorossa jalat. Pelottaa jo valmiiksi! :D

Huippua alkavaa viikkoa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti