lauantai 13. joulukuuta 2014

Kävelyä ja vääntelyä

Tänään koitti päivä, kun tuli tehtyä ensimmäiset viralliset poseeraustreenit. Sovittiin ihanan susirajan fitnessmimmin Marin kanssa yhteiset treenit Ylämyllyn Energylle. :) Mari kertaalleen käynyt oppimassa poseerauksien saloja, ja jakoi oppejaan myös miulle. Kiitos Mari! :)

Kotosalla en ole kopsutellut korkkareilla juuri lainkaan. Lattiamateriaali kotona ei oikein tykkää korkkareilla kopsuttelusta, joten treenit on jääny. Asentoja oon hakenut päivittäin, ja sen voin sanoa että poseerausvalmennusta tarvitaan ja kipeästi! Ei oo helppoja ei.

Marin kanssa käytiin tänään läpi kävelyä, perusasentoja sekä T-kävelyä. Itsehän aloitan kaiken ihan alusta. Konkretisoitui tänään, miten joutuu hiomaan kaikkia pieniä yksityiskohtia alkaen mm. asentojen vaihdoista. Huuh! Pelottavaa mutta samaan aikaan todella motivoivaa.

Asennoista en osaa sanoa yhtään meneekö ne lainkaan kuten pitäisi. Sivuasennot ovat pahimmat. Rintarangan liikkuvuus on huono, selkäfileet kramppaa. Mites ne kädet? Varsinkin se taaempi käsi, erityisesti valokuvissa se näyttää ihan kamalalta. 

Kävely tuntui aluksi vaikealta. Töksähtelevältä ja pelkäsin hetkeä jolloin korkoa lipeää liukkaalla laminaatilla ja makaan selällään lattialla. Talsiminen jumppasalia edestakaisin teki tehtävänsä ja kävely rupesi edes jollain tavalla tuntumaan luontevalta. Ehkä miula on vielä toivoa? Ja kyllä, jalkoihin koski kiitettävästi kun salia tallusti edestakaisin tunnin verran.

Huippua on, kun saa tuskailla poseeraustreeniä kaverin kanssa. Kuvia olisi pitäny tajuta ottaa ja varsinkin videota. Eiköhän me tulla jatkossakin treenailemaan yhdessä. :) Jospa seuraavalla kerralla tajuaisi vähän myös kuvata. :) Ja kyllä poseeraustreenit käy työstä, selkälihakset on kiitettävässä juntturassa jo nyt.

Tänään tein myös viikon viimeisen treenin, etureidet. Savonlinnan reissu peruuntui ja siirtyi ensiviikkoon. Tää miun työ sotkee harrastustoimintaa. Meillä on vielä ensi viikolla työporukan pikkujoulut ja perjantaina pitäisi olla kykenevä valmentajan pitämään jalkatreeniin. O-ou! Kuntokuvat tuli myös kuvattua tänään. Vielä en ole ajatuksen kanssa kerennyt niitä vertaamaan kuukauden takaisiin kuviin. Kuukausi on tullut treenattua valmentajan ohjeilla. :)

Tää viikko on mennyt aikamoisen väsymyksen painaessa. Useana päivänä on tuntunut siltä, että päiväunet olisi paikallaan. Työt on rytmittänyt tätä viikkoa, liekkö se syy miksi väsyttää? Työvuorojen pituus on ollut sen 12 tuntia. =/ Vapaapäivillekkin olin ohjelmaa onnistunut mukavasti keräämään. Parhautta oli ihanan Saaran tekemä kasvohoito. Hemmottelua kaiken kiireen keskellä. <3 Ja samalla tuli suunniteltua mm. sokerointia tätä fitnesstouhua silmällä pitäen. :)

Taas tuli kuvaton postaus. Pahoittelut siitä. Työkoneella ei oikein kuvien lisääminen blogiin onnistu. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti